Tonke Van

Tonke Van is NKC buscamper van het jaar 2016

De winnaars van de verkiezing NKC Kampeerauto van het jaar 2016 zijn bekend. Er zijn drie categorieën. Naast een integraal en een halfintegraal is dat ook de buscamper. Deze verkiezing is een publieksprijs. Er komt geen vakjury aan te pas. Winnen doe je doordat je de meeste stemmen hebt gekregen van de gebruikers. De winnaars mogen daar bijzonder trots op zijn. Laten we eerst nog even verklappen de de integraal Arto 72L van Niesmann+Bisshhoff en de halfintegraal Compact SL Plus van Adria de troste winnaars waren in die andere twee categorieën.

Tonke Van veruit populairst

In de categorie buscampers kwam er een hele duidelijke afgetekende winnaar uit de bus. Een Nederlandse winnaar nog wel. De Tonke Van was met afstand de populairste. “Binnen het segment buscampers valt de Tonke VAN op door de twee schuifdeuren en een uitschuifkeuken”, aldus NKC-directeur Stan Stolwerk. “Hierdoor kun je heerlijk buiten koken en hou je binnen meer leefruimte over.”

Tonke Van keuken

De Tonke Van, we schreven er recent nog over toen we hem tegenkwamen in Utrecht. We zagen hem niet voor het eerst, maar toch sta je je weer te vergapen aan dat ingenieuze keukenblok.  Lees hier dat artikel. De Tonke Van heeft als basis de nieuwe VW T6, maar je kunt ook een jong gebruikte T5 kiezen. Dat scheelt behoorlijk  in de bpm. Als T6 is de Tonke Van er vanaf € 56.596,-. Daarvoor krijg je vier zitplaatsen met gordel en vijf slaapplaatsen, uit te breiden tot vijf en zes. Dat ingenieuze keukenblok dat optioneel naar buiten te schuiven is. Een slaaphefdak, beneden een bank die omklapt tot bed. Veel is verschuifbaar en uitneembaar bij de Tonke Van. Dat maakt hem lekker flexibel in gebruik. Dat hij heerlijk compact is en lekker wendbaar spreekt voor zich. Partner eerst nog overtuigen? Pssst,……hij is ook te huur.

Tonke Van bed

 

www.tonke.eu


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *