Easycamper

Easycamper

We zouden er bijna een maandelijkse vaste rubriek van kunnen gaan maken: en het nieuwe buscampermerk van déze maand is….. Als de spreekwoordelijke paddenstoelen schieten nieuwe namen uit de grond. Onder de paraplu van een grote broer, zoals de Roadcar van Pössl of helemaal op eigen kracht, zoals onlangs de Flowcamper. Helemaal op eigen kracht doet ook het nieuwe Easycamper het. Gespecialiseerd in kleine bussen als de VW T5 en T6, de Vivaro en Traffic. Maar ook de iets grotere Ducato, Boxer en Jumper.

Easycamper vw

Easycamper: Duits-Poolse samenwerking

Oorspronkelijk begonnnen in Polen. Maar nadat de oprichter ging samenwerken met een Duitser is de vestigingsplaats van het bedrijf Berlijn. De meubels worden gemaakt in Polen. In Poznan in het westen. De kwaliteit mag gezien worden. Er zijn verschillende varianten mogelijk wat betreft de inbouw. Van zo eenvoudig mogelijk voor een zo laag mogelijke prijs met minimale voorzieiningen tot aan compleet en met een rijke uitrusting. Toilet, douche, keuken, tv, hefdak en meer, alles is mogelijk. Easycamper denkt graag mee om van je bus een camper te maken die zo multifunctioneel als mogelijk is. Door de week bijvoorbeeld een bestelbus nodig waarmee je in het weekend op pad wilt kunnen gaan? Het kan. Easycamper bouwt zijn inbouw zowel in nieuwe alsook gebruikte bussen. Je kunt zelf met een bus aankomen, of advies vragen aan het bedrijf.

Easycamper interieur

Voordelen

Meer gebruiksmogelijkheden van je bus, compact, flexibel, wendbaar. Hij hoeft er niet uit te zien als een camper. Aan de buitenkant is het een gewone bus. Onopvallend overnachten behoort daarmee tot de mogelijkheden. Alles wat je op kampeergebied nodig hebt zit er in. Comfort voor 4 tot 5 personen en evenzovele slaapplaatsen mogelijk. Je kiest zelf uit de lijst opties wat je wilt toevoegen aan de standaard-inrichting, dat kan ook nog na een paar maanden of een jaar later. Goede kwaliteit voor een gunstige prijs.

Easycamper Traffic

Kijk voor alle mogelijkheden en veel foto’s op onderstaande site:

www.easycamper.eu


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *