Avanti H Plus La Strada 2019

Genoeg plek voor de ski-spullen: La Strada Avanti H Plus

De grotere broer van de Avanti H buscamper, vandaar de Plus achter zijn naam. Verschil: achterin heeft hij een grote bagageruimte.

Hefbed als enige slaapplek

De Avanti-modellen hebben het allemaal: voorin een hefbed als enige slaapplek. Dat scheelt ruimte in de rest van het interieur. Dat kan daardoor anders gebruikt worden. En dat doet La Strada bij de Plus.

La Strada Avanti H Plus

Garage achter de achterdeuren

Doe de achterdeuren open van de precies 37 centimeter langere Plus en je ziet een grote bagageruimte. Grotere spullen als je kampeermeubels of bbq kun je hier gemakkelijk kwijt. Ook zijn er kleinere afsluitbare vakken voor bijvoorbeeld je stroomkabel of de oprijblokken. Een fiets past niet. Foutje.

H Plus Avanti keuken

Lijkt veel op zijn kleinere broer

Het voorste deel van de camper verschilt niet met die van de Avanti H. Een badkamer over de hele breedte, keukenblok en koelkast tegenover elkaar. Zithoek met dinettebank en twee draaibare cabinestoelen. De Plus heeft een dubbele bodem en is daardoor winterhard,

Avanti H Plus zithoek

Genoeg te kiezen

Allereerst is er keus uit de voorwielaangedreven Ducato of de Jumper met vierwielaandrijving. Dan zijn er de nodige pakketten en accessoires om de Plus verder aan te kleden. Ga je voor de standaardversie dan ben je met 57.213 euro klaar. Althans, in Duitsland. Bij ons kom daar nog zo’n 12.000 euro aan bpm bovenop.

Avanti H Plus bed

www.lastrada-mobile.de


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *