XC Duo

XC Duo vervangt gasinstallatie

De Wallas XC Duo. Koken en verwarmen op diesel, geen open vuur, geen dieselreuk binnen. Daardoor ook te gebruiken met de ramen of schuifdeur dicht. Het verwarmingselement waarop je kookt zorgt ook voor het verwarmen van de lucht. Deze blaast het apparaat vervolgens je camper in. Eenvoudige bediening via het bijgeleverde paneel. Het Finse bedrijf Wallas, werkzaam in de jachtbouw, komt met een mooi alternatief voor gas in je camper. Nu ook via Reimo te koop.

Wallas XC Duo maakt gasinstallatie overbodig

Eenvoudig en veilig, geen open vuur. De combinatie van koken en verwarmen op diesel. Het verbrandingsproces zit in een afgesloten gedeelte onder de keramische kookplaat. Simpelweg op een knop duwen en hij gaat aan. Dieseldampen komen niet naar binnen, je ruikt er helemaal niets van. Er hoeft daarom ook niet gelucht te worden. Ramen kunnen dichtblijven. Een ventilator zorgt ervoor dat de lucht via het warme kookelement naar buiten geblazen wordt. Via het paneel kun je hem instellen op verschillende standen. Ondanks een hoge warmte-opbrengst blijft het oppervlak lauw en kun je je dus niet branden.

cookeranimation

De keramische kookplaat ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook gemakkelijk schoon te houden. Ideaal als je zelfvoorzienend wilt zijn, niet al te veel ruimte hebt en door de XC Duo geen gasinstallatie hoeft in te bouwen. Scheelt ook nog eens in gewicht. En geen gesleep meer met gasflessen of zoeken naar vulstations. Gewoon zorgen dat er diesel in je tank zit en die is overal verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen om het apparaat aan te sluiten op de bestaande dieseltank van het voertuig, een aparte dieseltank is ook mogelijk.  Het apparaat van het Finse Wallas, dat een jarenlange ervaring heeft met verwarmingssystemen in boten, is ook via Reimo verkrijgbaar. In de inbouwsets Travelstyle en Multistyle voor de VW Transporter worden ze naar wens van de klant ingebouwd in combinatie met een compressorkoelkast. Koop je hem bij Reimo los dan ben je voor € 1600,- klaar.

XC Duo Wallas

  • Keramisch koken en verwarmen in één
  • Topkwaliteit uit de jachtbouw
  • 1 Keramische kookpit en 1 warmhoudplaat
  • Verwarming regelbaar 0,9 – 1,9 kW
  • Bediening met thermostaat
  • Geen open vuur

Meer over het Finse Wallas: www.wallas.fi
Naar de Wallas XC Duo bij Reimo: www.reimo.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *