diesel

Warmte uit een kist op diesel

Een dieselkachteltje dat je heel eenvoudig naast je camper, tent, caravan, vouwwagen of berghut kunt zetten. De Planar-2D12 zit verstopt in een mooie kist van aluminium met een inhoud van 60 liter. Een standkachel met een vermogen van 1,8 kW die compleet zelfstandig draait.

Stand alone oplossing

Hij is online te koop bij de offroad-specialist Nakatanenga. Daar moet je inderdaad maar even op oefenen voor als mensen het je vragen. In de kist zit een 70 AH AGM-accu en een vijf liter dieseljerrycan. De accu kun je aansluiten op een lader, de aansluiting daarvoor zit op de kist. Je maakt er een lange slang aan vast, die is los en in elke gewenste lengte te koop, en blaast warme lucht je bus in, of in de voortent, of in je slaaphefdak. In je berghut werkt hij natuurlijk ook gewoon. Er zit, heel handig, een digitaal klokje op waarmee je hem kunt programmeren. Dan slaat hij op het door jou ingestelde tijdstip aan of af. Er zit zelfs, gemak dient de mens, een afstandsbediening bij. Voor als jet het koud dan wel warm krijgt in bed.

dieselkachel

Het hele spul zit in de aluminium kist goed vast. Hij kan dus tegen een offroad-stootje. Hij moet, dat lijkt ons logisch, wel buiten staan. Dit in verband met de afvoer van dampen. De bijgevoegde handleiding is in het Engels en Russisch. Hij weegt 38 kilo. De prijs: € 1499,-. Verzenden vanuit Duitsland naar Nederland kost 24 euro. Bestellen kun je hem via de link onderaan dit artikel. Ben je meer een doe het zelver kun je de verwarming ook los kopen. Dat gaat rechtstreeks via Planar. Dan ben je 510 euro kwijt.

www.nakatanenga.de

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *