Walkstool

Walkstool, overal en altijd zitten

Koop bij bol.com

Overal en altijd kunnen zitten met de Walkstool. Dat kan heel handig zijn. Als die zitplaats dan ook nog eens gemakkelijk mee te nemen is want heel klein op te vouwen, oersterk is want geen probleem met tot 250 kilo, lekker zit want een 20% grotere zitting, overal stabiel neer te zetten is want drie aluminium telescooppoten en ook nog eens verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen en maten, dan heb je onze aandacht.

Walkstool

Walkstool, in verschillende maten

En dus viel de Walkstool ons op. Je zou het een visserskrukje kunnen noemen, maar daarmee doe je de Walkstool eigenlijk te kort. Want hij kan voor zoveel meer dingen gebruikt worden. Hij is er als Basic en als Comfort. Als Basic zijn er twee zithoogten, als Comfort zijn dat er vier. Dat gaat van 45 centimeter met stappen van 10 centimeter tot aan 75 centimeter. Afhankelijk van de gekozen uitvoering gaat het gewicht van het krukje van 650 gram voor de 50 centimeter hoge Basic die tot 150 kilo kan dragen, tot aan 930 gram voor de Comfort 75 die tot 250 kilo aan kan.

De zitting is 20% groter dan bij vergelijkbare krukjes en gemaakt van zwart polyester. Het krukje is in de Basic uitvoering Made in China, de Comfort komt uit Zweden. Beiden met een kwaliteit die ervoor zorgt dat het jarenlang gebruikt kan worden. Trek de pootjes niet uit en je zit laag, bijvoorbeeld als je een klusje aan je caravan of camper moet doen. Of neem het mee als je gaat wandelen en af en toe even moet kunnen zitten om weer verder te kunnen. Je hoeft niet langer op zoek naar een bankje of laag muurtje om op te kunnen zitten.

Walkstool 1

Het ideale meeneem-zitje in onze ogen, die Walkstool. En bij Bol.com toevallig ook nog eens met 30% korting verkrijgbaar. Belangstelling? Klik op Walkstool en ga direct naar de aanbieding.

www.walkstool.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *