Vivaro Life

Vivaro Life, met bed en draaibare voorstoelen

Het broertje van de Renault Traffic, de Opel Vivaro is er al in verschillende uitvoeringen. Daar komt nu een versie met een bed bij. Wat met een T6 kan, kan met een Vivaro Life ook, toch?

Opel Vivaro Life

Een maand geleden presenteerde Opel de luxe personenauto-variant, de Tourer. Nu is er ook een kampeervariant, de Life. Ze noemen het zelf een on-board-overnachtingsmogelijkheid. Wat een mooie omschrijving is voor een bank op rails, die tot een bed uitgeklapt kan worden. Flexibel te verstellen is het meubilair zeker, want je kunt het in maar liefst zes verschillende standen zetten. Het ziet er allemaal mooi aangekleed uit, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Je hebt geen moment het idee met een omgebouwde bestelbus onderweg te zijn. Wat het kampeergedeelte betreft, behalve de tot bed om te bouwen bank zijn de beide voorstoelen draaibaar. Aan het plafond LED-verlichting. Je ziet nergens kaal plaatwerk. Er is een stopcontact voor 220 volt en twee voor USB-stekkers. Keuken of koelkast zitten er niet in.

Vivaro Life

Ook een hefdak ontbreekt, dus in ons land geen kwart-tarief. Want geen stahoogte. Optioneel is wel nog een klaptafel te krijgen voor tussen de tweede en derde zitrij. Ook een standkachel is los verkrijgbaar. Voor als je er het hele jaar mee op pad wilt. Helemaal af is hij met lederen bekleding en het Style-pakket van Irmscher. Moet je alleen nog even op zoek naar een goedkoop hefdakje.

www.opel.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *