Opel Vivaro Free

Vivaro Free

Op de Caravan Salon van Düsseldorf (van 29 augustus tot 6 september, nog alleen dit weekend) voor het eerst te bewonderen: De Opel Vivaro “Free”.

De Opel Vivaro “Free” is gemaakt door Irmscher in samenwerking met camperbouwer Schirner. Daarbij kun je kiezen tussen een kant en klare Free of alleen het ombouwpakket om er je eigen Free mee te maken. Je kunt er ook nog voor kiezen om gewoon naar de dichtstbijzijnde Opel-dealer te gaan. Je krijgt draaibare voorstoelen, een tafel, een modulair railsysteem en tapijt op de vloer. De Lederen bekleding geeft het geheel een sjieke uitstraling. Wil je meer dan kun je ook nog kiezen voor een hefdak, bodembescherming en aluminium-velgen.

Free Opel

Vivaro Free: ook als mobiel kantoor

Irmscher maakt al 47 jaar individuele opbouwpakketten voor de meeste merken auto’s. Momenteel is de nieuwe Opel Vivaro aan de beurt en daar betrekken ze camperbouwer Schirner bij. Hier bouwt men al 16 jaar individuele campers naar wens van de klant. Er was nog nooit een wens die de firma niet heeft kunnen vervullen. Niet vreemd dat beide bedrijven elkaar hebben gevonden in dit Made in Germany-projekt. De Opel krijgt een lifestyle kleed aangemeten en de naam “Free”. Door het railsysteem kun je met de nieuw ontwikkelde en verstelbare slaapbank alle kanten op. Vooral het slaapcomfort was bij de ontwikkeling een aandachtspunt. De draaibare stoelen en de tafel vormen desgewenst met de bank ook een kantoor op wielen.

Opel Vivaro Free

Je kunt ook nog kiezen voor twee losse draaibare stoelen achterin, kastruimte onder de bank en een set om de ramen te verdonkeren. Verder zijn alle individuele wensen bespreekbaar. Zo zijn er tal van mooie velgen om uit te kiezen. Een prijs voor deze Opel Vivaro Free hebben we niet.

www.irmscher.com


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *