VarioHeat

VarioHeat neemt weinig ruimte in

Voor wie niet veel plek heeft in zijn buscamper en er toch warmpjes bij wil zitten heeft Truma de oplossing. Een compacte verwarming met de naam VarioHeat.

VarioHeat: krachtig kleintje

VarioHeatEen plek vinden voor dit kleintje zal niet moeilijk zijn. Dat kan bijvoorbeeld ook in de bank. Hij is klein en weegt iets meer dan 5 kilo. Hij is er in twee uitvoeringen. De Eco kost 1389 euro en levert 2800 watt. De Comfort kost 250 euro meer, is even groot en levert 3700 watt. Een elektromotor zorgt voor zowel de warmte als het blazen van de lucht. Wil je het snel warm hebben, dan kun je de boost-functie gebruiken. Hij heeft een thermostaat en verschillende standen, waaronder een nachtstand. Daardoor is hij erg stil. De compacte VarioHeat is een lichtgewicht. Hij is slechts half zo zwaar als de Truma S. Ook te bedienen via de digitale CP Plus. Hij kan zowel staand als liggend geplaatst worden. Daardoor past hij altijd wel ergens.

De afmetingen: 400 x 284 x 123 millimeter. Gewicht 5,1 kilo. Standen voor 1300, 2800 en 3700 watt (derde stand alleen bij de Comfort).

www.truma.com

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *