Vakantiebeurs 2017

Er is van alles te doen op de Vakantiebeurs 2017. Er zijn drie routes die je kunt volgen: de Culinaire Route, de Kids Route of kies de Soloreizigers Route. Laat je verrassen, proef, ontdek, neem een terrasje met de schrijvers van stadsgidsen. Wat je ook zoekt, het is er.

Vakantiebeurs 2017 Culinaire Route

Heb je het over vakantie, dan heb je het ook over lekker en verrassend eten. Dat is voor ons een deel van de charme van elk land. Pasta en pizza in Italië, crêpes in Frankrijk, grote lappen vlees in Duitland, heerlijke frites in België en ga zo maar door. Van traditionele hapjes tot de lekkerste lokale wijnen en seizoensproducten. Hou jij ook van nieuwe smaken proeven en wereldse gerechten proberen? Loop dan mee met de Culinaire Route. Verspreid over de beursvloer kun je de lekkerste hapjes proberen.

Kids Route

Ook voor de allerjongste wereldreizigers is er natuurlijk van alles te beleven op de Vakantiebeurs. Er is zelfs een speciale Kids Route. Onderweg kunnen zij allerlei leuke, spannende, lekkere en enge activiteiten doen. En wie weet krijgen zij daar aan het eind een leuke verrassing voor terug..

Vakantiebeurd 2017

Soloreiziger Route

Ga jij graag alleen op reis? Sla dan de Soloreiziger Route niet over. Deze brengt je langs allerlei deelnemers die leuke solo-reizen aanbieden. Wie weet besluit jij tijdens de route om een prachtige reis naar Spanje te maken, of naar Thailand. De route is divers, dus er is voor iedereen wat wils.

NL Reist-Plein

Reizen is leuk en nog leuker met een goede reisvoorbereiding! Om het voor jou als reiziger makkelijker te maken slaan verschillende partijen de handen ineen om je te informeren over hoe je zo goed mogelijk voorbereid op reis gaat. Vragen over inentingen, reispapieren, visa, verzekeringen, veiligheid, etc? Kom naar het NL Reist-Plein in hal 3 voor de ultieme voorbereiding. Onder andere de Douane, GGD, Rijksdienst voor Ondernemen (RVO.nl) en Ministerie van Buitenlandse Zaken staan op het plein om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien met de juiste informatie.

Terras to Momo

Een gezellige stedentrip van een paar dagen. Wie houdt er niet van? Daarom hebben we een leuk terras ingericht waar de schrijvers van allerlei stadsgidsen van time to Momo klaarzitten om jouw vragen te beantwoorden. Ze geven je leuke tips, advies en zorgen ervoor dat jouw eerstvolgende stedentrip nog specialer wordt.

Vakantiebeurs Senegal

Laat je informeren over de mooiste, uiteenlopende reizen en bestemmingen. Ontdek prachtige locaties en doe inspiratie op, proef de lekkerste culinaire hapjes, laat je verrassen door locals, dans en muziek en nog veel meer. Kom naar de Vakantiebeurs 2017, van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari. Jaarbeurs Utrecht. Kijk op de site voor alle informatie over openingstijden, prijzen, deelnemers en meer.

www.vakantiebeurs.nl

Je kan hier direct een kaartje met korting kopen!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *