v 600 s

V 600 S nieuwe buscamper Piliote

Het gaat lekker in de (bus)camperwereld. Het Franse Pilote kon zijn verkoop in de belangrijke Duitse afzetmarkt zelfs verdubbelen. De integraalmodellen bleken het populairst en waren voor 68% verantwoordelijk voor deze aantallen. Helemaal nieuw is de Pilote 650 U en de buscamper V 600 S.

Nieuwe 650 U

De nieuwe 650 U heeft op een lengte van 6,5 meter de rondzit achterin en geen vast bed. Hij is er als integraal onder de naam Galaxy en als halfintegraal onder de naam Pacific. De integralen bij Pilote krijgen voor het nieuwe seizoen een nieuw front en een nieuw dashboard. Verder heeft Pilote vooral werk gemaakt van de isolatie. Je zit er vanaf nu warmer bij in een Pilote, door een verbeterde verwarming in de cabine. Ook is er een betere geluidsisolatie aangebracht, waardoor het motorgeluid een stuk minder hoorbaar is. Het verwarmingscircuit van de Alde-verwarming is groter gemaakt. Tenslotte kregen de integralen ook een grotere voorruit en daardoor een beter zicht. Maar dit terzijde. Het gaat hier tenslotte over buscampers.

Pilote V 600 S

Buscamper V 600 S

Bij de buscampers van Piliote zien we de nieuwe V 600 S, deze heeft een indeling geschikt voor het hele gezin. Achterin zien we twee tweepersoonsbedden in de dwarsrichting boven elkaar. Ook de zithoek is ruimer geworden waarmee deze nieuwe buscamper prima geschikt is om met zijn vieren op pad te gaan.

www.pilotecampers.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *