UK6 de Luxe van CamperfiXX

De camperkeuken UK6 de luxe is een luxe variant op de al bestaande CamperfiXX camperkeuken UK6. Beide zijn bedoeld om te plaatsen in een grote camper zoals de Fiat Ducato camper en vergelijkbare campers zoals de Peugeot Boxer en Citroën Jumper. In deze campers sta je te koken, de UK6 de luxe is dan ook hoger dan bijvoorbeeld de UK1 of UK1-430. Ook in de UK6 de luxe passen de twee jerrycans voor schoon en vuil water terwijl de gasfles onder het dwarse bed past.

Camperfixx1-ctAls materiaal is bij de UK6 de luxe voor berken multiplex gekozen. De UK6 de luxe camper keukenkast past daardoor goed bij het dwarse bed en de camperkasten die ze bij  CamperfiXX voor de Ducato maken. Dit sterke en lichte hout staat garant voor een ruimtelijk effect en een warme uitstraling. Deze compacte camper keuken wordt geleverd als bouwpakket. De achterwand is te groot om te verzenden maar deze kan bij elke bouwmarkt aangeschaft worden. De afmetingen bedragen BxDxH: 65 x 50 x 93 cm.
De camper keuken UK6 de luxe heeft een heel luxe uitstraling en kan voorzien worden van een kook-spoel combinatie van Cramer. De kook-spoelplaat komt inclusief kraan, pomp, slangen en twee jerrycans. Daarmee voldoet de SMEV aan één van de eisen gesteld door de RDW. In de kraan zit de schakelaar voor de dompelpomp. In de meeste keukens van camperfiXX zitten drie laden. Door het hoge ontwerp is er in de UK6 de luxe plaats voor maar liefst vier handige kunstof laden.

UK6 de luxe, bouwpakket, excl. Cramer kook-spoelplaat, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten€ 496,-
UK6 de luxe, incl. Cramer kok-spoelplaat, compleet met 2 jerrycans, pomp, kraan, slangen, berkenhout, incl. BTW, excl. transportkosten € 791,-

Camerfixx2-ct

www.camperfixx.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *