truma

Truma LevelControl voor introductieprijs

Met de LevelControl, in combinatie met de iNet-box, kun je vanuit je luie tuinstoel zien hoeveel gas je nog hebt. En hoe lang j daar nog mee doet. Nu voor een hele mooie introductieprijs van slechts 299 euro.

Hoeveelheid in procenten en kilogram

De Truma LevelControl bepaalt exact en comfortabel per app het vulpeil in de gasfles. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van de gasvoorraad – en wel zo nauwkeurig als nooit tevoren. De app geeft niet alleen het vulpeil in procenten en de hoeveelheid gas in kilogrammen aan. Je krijgt ook informatie over hoe lang je nog met het gas kunt doen.

Bluetooth en SMS

Het handzame apparaat meet middels ultrasoon hoeveel gas er zich in de fles bevindt en stuurt de gegevens via Bluetooth naar de Truma iNet Box. Deze stuurt de informatie naar de smartphone of tablet. Dat gebeurt in het voertuig of van dichtbij via Bluetooth en als men onderweg is via een sms. Het is zelfs mogelijk om een sms-alarm in te stellen: je wordt dan automatisch per sms geïnformeerd als er zich nog maar weinig gas in de fles bevindt.

Gasflessen-database voor Europa

De Truma LevelControl is universeel in het gebruik: hij werkt met alle gangbare Europese stalen en aluminium gasflessen. Je kunt vanuit de database in de Truma App het land en type fles uit 26 modellen uitkiezen en individueel benoemen. De sensor wordt vervolgens automatisch op de geselecteerde fles geconfigureerd. Wie twee flessen aan boord heeft en zijn gasvoorraad heel precies in het oog wil houden, kan twee LevelControl’s naast elkaar gebruiken. In dat geval geeft de app het vulpeil van de twee flessen apart aan.

 

Eenvoudig en praktisch

Hij is meteen gereed voor gebruik: hij wordt met de geïntegreerde magneten in het midden onder de bodem van de fles aangebracht – klaar. Het apparaat hoeft enkel met de iNet Box in de caravan of camper te worden verbonden. Om hem onder aluminium gasflessen te bevestigen, biedt Truma optioneel een spanplaatje aan.

LevelControl Set

De Truma LevelControl is voor EUR 159 in de kampeerspeciaalzaak verkrijgbaar. Truma biedt ter gelegenheid van de marktintroductie van de LevelControl een aantrekkelijke set aan: deze bevat de Truma LevelControl en de Truma iNet Box voor een voordeelprijs van 299,00 euro.

Lees hier meer over het Truma iNet System

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *