TrioStyle

TrioStyle als inbouwen of complete camper

Reimo kennen we van de catalogus vol onderdelen. Je kunt er ook een complete camper kopen. De TrioStyle met als basis de VW T6. Met korte of lange wielbasis, vanaf € 45.000,-.

TrioStyle als inbouwset

TrioStyle inbouwsetTrioStyle is als ombouwset ook voor andere bussen verkrijgbaar, zoals de Transit Custom en de Renault Traffic. Je begint dan, als je zelf voor een bus zorgt, met een bodemplaat in het motief naar keuze voor 320 euro. Vervolgens zet je er in wat je wilt hebben. Van slaapbank tot bovenkast en van keukenblok tot draaibare tafel. Als je een beetje handig bent en het zelf kunt inbouwen kun je op die manier redelijk goedkoop een hele mooie camper bouwen. Zelfs de passende gordijntjes kun je krijgen. Prijzen variëren van 290 euro voor een tafel tot 3890 euro voor een driezits-slaapbank. Een keukenmodule compleet met inbouwapparatuur komt op een kleine 7000 euro. Mooi afgewerkt en kant en klaar. Je kunt de TrioStyle bij Reimo echter ook kopen als compleet ingebouwde bus. Dan is er ook nog heel wat te kiezen.

TrioStyle als camper

De T6 met lange of korte wielbasis? De eerste is 2200 euro duurder. Behalve de standaard Campingbus is er ook nog een MultiStyle met enkele bedden en een CityVan met meer open ruimte. Standaard krijg je de 85 pk versie met handgeschakelde 5-bak. Er zitten 5 tot 7 zitplaatsen in met driepuntsgordels. De Variotec 3000 zitbank. Op rails en zonder gereedschap uitneembaar. En een bed met een bedmaat van 205 bij 131 centimeter. Een tweepits gasstel, LED verlichting, stromend water met een buitendouche. Ook verduistering en een draaibare passagiersstoel zijn standaard. Een huishoudaccu en 230 volt aansluiting zit er ook op. Kortom, standaard heb je er een complete camperbus aan.

TrioStyle interieur

Maar dan komt het kiezen. Iets meer vermogen misschien? Voor 8.500 euro meer heb je zomaar 204 pk onder de kap. En voor nog eens 2375 euro zit daar een 7-traps automaat aan vast. Voor 3400 euro erbij drijft het spul alle vier de wielen aan en heb je 4Motion. Dan zijn er nog twee A4-tjes met extra mogelijkheden voor in de bus, zoals een Komfort- en Elektrikpakket. En voor aan de bus, van elektrische schuifdeursluiting tot cruise control en van stoelverwarming tot een Exterieurpakket. Je kunt het zo gek en zo duur maken als je zelf wilt.

www.reimo.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *