Touring en Cruising bustenten van Outwell

Het is logisch. Er komen steeds meer buscampers, dus komen er ook steeds meer buscampertenten om uit te kiezen. Van het Deense merk Outwell bijvoorbeeld, dat met de series Touring en Cruising opzetgemak en veel extra ruimte in de aanbieding heeft.

Touring en Cruising tot windkracht 9 getest

De nieuwe serie bustenten bieden extra slaap- en leefruimte en genoeg plek voor je spullen. Hang er een slaapcabine in met een comfortabele hoogte van 2.25 meter en een breedte van 1.80 meter en de extra slaapplek is klaar. De nieuwe series Outwell Touring en Outwell Cruising, waaronder de nodige modellen die zelfstandig blijven staan als je met je bus weg wilt, bevestig je eenvoudig direct aan je buscamper. Een bustent die blijft staan als je boodschappen gaat doen of de omgeving gaat verkennen is natuurlijk wel zo handig. De tenten zijn geschikt voor een goothoogte van tussen de 1.80 en 2.90 meter. In de voorkant een ruimte deur voorzien van gaas en in de zijkant nog een extra ingang. De ramen zijn getint, waardoor de warmte en het zonlicht beter buiten blijft. De gordijnen zijn in hoogte verstelbaar, de tenten van de Touringserie zijn voorzien van een zogenaamd thermo-dak dat temperatuurregulerend werkt.

De bustenten van Outwell worden onder extreme omstandigheden getest en kunnen tegen een stootje. Daar helpt ook het Wind Stabilizer System aan mee. Windkracht acht is geen probleem voor de Cruising collectie, die voorzien is van een sterk Duratec frame gemaakt van glasvezelbuizen. De Touringserie blijft zelfs bij windkracht 9 staan zonder een krimp te geven. Een bijpassende tent- en ondervloer is eveneens verkrijgbaar en zorgt voor een hoger comfort en een betere isolatie.

De Touringserie omvat de modellen California Highway voor € 879,95, Country Road voor € 569,95 en Country Road Tall voor 649,95.

De Cruisingserie omvat de modellen Darlington voor 449,95, Daytona voor 369,95 en de Daytona Tall voor 389,95.
www.outwell.com

Touring-Outwell-300x150


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *