Tonke Van is te huur

Het lijkt er misschien op dat het Nederlandse Tonke, van de mooi in het kwadraat campers, het verhuren bij andere bedrijven heeft afgekeken. Zo heeft bijvoorbeeld ook Hymer met McRent inmiddels een grote verhuurpoot en hebben de meeste merken het verhuren al eerder ontdekt. Niets is echter minder waar. Tonke begon namelijk ooit met het verhuren van campers, naast het bouwen ervan. Niks nieuws onder de zon dus. Dat hielden ze twee jaar vol. Toen had eigenaar Maarten van Soest er simpelweg de tijd niet meer voor. Die ging ruimschoots op aan het bouwen van de bijzondere Tonke-campers.

Tonke Van 2015Van Tonke 2015

Tonke Van

Nu Maarten er niet meer alleen voor staat is er wel weer ruimte voor verhuur. En dat is goed nieuws voor mensen die, net als wij, het wel heel erg gave campers vinden. Twee modellen om uit te kiezen als je wilt huren. Ze zijn speciaal gemaakt voor de verhuur. De eerste is de Tonke Van, de buscamper van Tonke. Op basis van de VW T5 (en straks natuurlijk ook beschikbaar op basis van de T6). De huur Tonke heeft vier slaapplaatsen en vijf zitplaatsen. Hij heeft een hefdak en ook de keuken heb je bij je. Airco en 102 pk zijn bij de huurprijs eveneens inbegrepen. Ideale compacte afmetingen voor bijvoorbeeld een stedentrip maar ruim genoeg om met je gezin in op pad te gaan. Afhankelijk van het seizoen huur je de Tonke Van voor tussen de 595 euro en 795 euro per week.

VAN30VAN23-1

En omdat hij zo mooi is laten we deze huur Tonke ook nog even zien:

Tonke Silverline interieurWie wil er zo nou niet op vakantie?

Classic Silverline

De tweede huur Tonke is geen bus, maar we willen hem toch laten zien: de Classic Silverline. Klinkt mooi, is mooi.  Aangepast voor de verhuur en onder de naam Fieldsleeper International terug te vinden in het programma van Tonke. Een Mercedes Sprinter met een afzetbare opbouw. Drie slaapplaatsen en drie zitplaatsen, hele grote achterdeuren. Keuken en badkamer, zilver (geeft een Amerikaans tintje) aan de buitenkant (in tegenstelling tot de Woodline) en hout aan de binnenkant. Een nekkendraaier,  waarmee je niet ongemerkt een camping of camperplaats zult opdraaien. Huurprijs tussen de 895 euro en 1195 euro.

ClassicSilverlinTonke

Info: www.tonkecampers.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *