Titan koelkastventilators

Hoe warmer het buiten is, hoe belangrijker een goede koeling. En dan echt niet alleen voor het koude drankje. Toch houden veel koelkasten in caravans en campers het vanaf een bepaalde buitentemperatuur niet meer bij. Daar kun je wat aan doen.

Maak je koelkast weer cool met de Titan TTC-SO9TZ serie. Een koelkast- dan wel multifunctionele dubbele ventilator die er voor zorgt dat de koelkast weer “lucht krijgt” en zijn werk goed kan blijven doen. Een aluminium raamwerk met daarin twee stille ventilators dat in verschillende maten leverbaar is, dat is de oplossing van dit bedrijf, dat oorspronkelijk alleen koeling voor computers verzorgde. Een oplossing die door de doe-het-zelver natuurlijk al een tijdje is gevonden, het gebruik van pc-ventilators. Deze kant en klare oplossing breng je aan op het buitenrooster van je koelkast en zorgt voor voldoende aanvoer van koele lucht om de koelkast weer prima te laten koelen.

Titan_CT_InternPers

Naast het verbeteren van het koelen kan bij absorptiekoelkasten ook een energiebesparing tot 40 % bereikt worden. Een sensor zorgt voor automatisch in en uitschakelen en let ook op de benodigde snelheid van de ventilators die dan afhankelijk is van de buitentemperatuur. Je kunt de ventilators ook zelf aan- of uitzetten en ook de stand zelf instellen. Helemaal uitzetten is ook mogelijk met de schakelaar. Bij betaling via PayPal is verzending vanuit Duitsland naar het buitenland mogelijk.

www.titan-tech.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *