Terrock 2.0

Terrock 2.0 van Terra

Buscamperbouwer Terra showde op de afgelopen Caravan Salon zijn nieuwe Terock 2.0 op VW-basis. Drie slaapplaatsen, een hefdak uit aluminium waarmee de bus 2,20 meter hoog is. Meest opvallende is echter het bed dat uit de achterdeur steekt.

Terrock 2.0: voor expedities of gewoon voor alle dag

Okee, hij past dus niet in een parkeergarage. Maar wel in een container als je hem wilt laten verschepen richting woestijn en avontuur. Voordeel van het iets hogere slaaphefdak is dat je slaapt op een 8 centimeter dikke koudschuimmatras. De bedmaat is 120 bij 200 centimeter en het beddengoed en de slaapzak kun je laten liggen.

Apart is de keuze waarop het éénpersoonsbed beneden is verlengd aan de achterkant. De T6 is voorzien van twee achterdeuren. Uit één daarvan steekt een soort koker naar buiten. Je maakt het bed daarmee 2 meter lang. Voor frisse lucht kan het raam open. Niet vergeten bij het achteruitrijden, dat uitstekende bed. De bedmaat van dit bed is met uitschuif 1 bij 2 meter. Dit nieuwtje is ook los te koop. Prijs vanaf € 3900.

Terock 2.0 interieur

Handig is de optionele tweede schuifdeur aan de bestuurderskant. Voor als je de kinderen achterin in de gordel moet zien te krijgen, of bij het inladen van spullen. Ook lekker omdat je aan twee kanten voor je schuifdeur kunt gaan zitten. Het waait ook lekker door als het warm is.

De tafel kan zo draaien dat je ook buiten de bus kunt ontbijten. De Terock 2.0 is verkrijgbaar met voorwiel- en met vierwielaandrijving. Standaard zitten er drie zitplaatsen in, een 40 liter watertank met drukpomp en een handdouche., De compressor-koelbox is van Dometic en heeft een inhoud van 35 liter. Het gasstel heeft twee pitten. De opvallend groene Terock 2.0 is er vanaf € 46.900 exclusief bpm.

 

www.terracamper.de

 

Bewaren


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *