Sven Hedin terug

Bij Westfalia is het grote nieuws de terugkeer van een legende. De Sven Hedin, voorheen op de VW LT, keert terug op de nieuwe Crafter. Compleet met uitklap-oor.

Sven Hedin op Crafter met pop-out

De Sven Hedin is een legende. Basis was jarenlang de VW LT. Compleet vierkant en daardoor veel ruimte binnen. Nu is hij terug met de nieuwe Crafter als basis. Zes meter lang. In de breedte heeft hij nu wat minder ruimte. Daarom moest Westfalia iets bedenken om het slapen in de breedte mogelijk te maken. Dat werd de zogenaamde Pop-out. Een soort scheve slide-out die je naar buiten kunt laten schuiven. Hij zit aan het voeteneinde van het bed. Daardoor heeft dat bed toch een lengte van 2 meter.  De prijs van de nieuwe Sven Hedin gaat zo rond de 71.000 euro uitkomen.

sven hedin oud

 

Korte Columbus, Kepler op T6

Verder zien we bij Westfalia voor modeljaar 2018 een nieuwe variant van de Columbus. De 540 D is korter dan de bestaande en meet slechts 5,40 meter. Kort is in en Westfalia wil duidelijk mee gaan doen in dit segment. De basis blijft de Ducato. De 540 D zonder hefdak is er vanaf zo’n 60.000 euro. Ook nieuw is de Kepler 6, met als basis de VW T6 met lange wielbasis. De kleinste camper in het aanbod van Westfalia is er vanaf ongeveer 63.000 euro.

kepler 6

 

www.westfalia-mobil.net


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *