Superkorte Adria Twin 500 S

Hij staat letterlijk in de schaduw van zijn grotere broers. De Adria Twin 500 S is nog geen 5 meter lang. Hij staat letterlijk in de schaduw. Daarom draaien we de schijnwerpers even zijn kant op.

Adria Twin 500 S in de schaduw

Daar sta je dan met je goede gedrag. Okee, dat mensen als eerste je grotere broers gaan bewonderen, dat snap je nog wel. Je bent nou eenmaal kleiner en ze moeten je eerst nog in de gaten krijgen. In de schaduw staan heet zoiets. Letterlijk. Want met je 4.99 meter haal je het nou eenmaal niet bij de rest van de familie die van 5.40 meter via 6 meter naar 6.40 meter groeit. En alsof je dan  nog niet hard genoeg moet knokken voor een beetje aandacht is één van je grotere broers ook nog eens zo aardig om doodleuk NKC buscamper van het jaar te worden. Nog meer schijnwerpers die kant op natuurlijk. Stickers, accessoires, journalisten, publiek, proefritten. Je kunt hem zelfs winnen om er mee op vakantie te gaan. De opschepper. Maar ja, je snapt het wel. Het is nou eenmaal een bijzondere familie. Maar kijk, het wachten is niet voor niets. Dit verhaal gaat namelijk helemaal alleen over jou, de Adria Twin 500 S.

adria-twin-500-s-campingtrend

Om maar meteen met de deur in huis te vallen dan: wil je het over compact hebben? Nou, 4.99 meter dat is pas compact. Met zijn lengte van nog geen 5 meter past de Adria Twin 500 S in elk gewoon parkeervak. Ook zijn breedte, daar let je natuurlijk extra op als je niet al te lang bent, van 2.05 meter zal nergens problemen opleveren. En in de hoogte meet hij 2.63 meter. Gewoon stahoogte binnen. Durf het niet om hem klein te noemen. Daar is hij gevoelig voor. De meeste mensen doen dat trouwen ook niet meer vanaf het moment dat ze binnen zijn geweest. Maar daar komen we zo meteen nog op. Laten we eerst nog even vermelden dat hij er standaard is met de 2 liter diesel en 115 pk met een maximum totaal gewicht van 3000 kilogram en dat er 320 kilogram laadvermogen is gezien zijn massa rijklaar van 2680 kilogram.

Vier zitplaatsen die samen een comfortabele zitgroep vormen, mede door de draaibare voorstoelen, die gemakkelijk om te bouwen is naar twee éénpersoonsbedden. adria-twin-500-s-campingtrendTwee slaapplaatsen dus. Een keuken met koelkast, opbergruimte en de innovatieve ergo-toiletruimte. En dat allemaal op 5 meter. Van buiten vooral wendbaar en ook uitstekend geschikt voor stadsverkeer, van binnen alles bij de hand om als heerlijke reisauto of als overnachtingsplek te dienen. Zeker weten, die welverdiende aandacht zal hij zeker krijgen. De Adria Twin 500 S staat in de prijslijst voor 46.438 euro.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Superkorte Adria Twin 500 S”

 1. Jozien kreulen avatar
  Jozien kreulen

  klinkt goed, jammer van die 2 eenpersoonsbedden. Ik zoek zoiets maar dan met een tweepersoonsbed. Nog niet gevonden helaas!
  dus ik sta open voor suggesties!

  1. KRISTINE avatar
   KRISTINE

   Toch wel Westfalia Nugget op Ford transit: 5 zitten,vier slapen, Met vast hoog dak 2m83 hoog en 4m85lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *