Sunvan

Sunvan 21 L met lekker breed bed

Supercompact maar toch een breed bed. De Sunvan 21 L van Köhler Wohnmobile is de korte VW T6 met een bed over de hele breedte van de bus.

Sunvan: goed slapen als bedrijfsfilosofie

Köhler Wohnmobile heeft voor al zijn campers de filosofie dat je er goed, zelfs beter in moet kunnen slapen. Daarom in alle modellen bedden met een prima lattenbodem. Nieuw is de combinatie van de compacte buitenafmetingen van de kleine VW en een bed over de gehele breedte. Tot nu toe was dat alleen te vinden in de langere uitvoeringen van buscampers. Maar de Sunvan 21 L heeft meer te bieden. Je mag rustig spreken van een klein ruimtewonder. Niets inboeten aan comfort, ondanks de beperkt beschikbare ruimte. En alles reuze functioneel houden. Ook het gebruiksgemak is hoog. Zo kunnen lattenbodem en zitbank heel eenvoudig en zonder gereedschap uit de bus gehaald worden.

Sunvan 21 L exterieur

De Sunvan 21 L is voorzien van een ruim keukenblok. Daarop twee pitten om te koken en een compressor-koelkast met een inhoud van 40 liter. De kraan is een uittrekbare sproeier, de gasfles van 5 kilo staat in de kast achterin. Onder in die kast de verwarming, een standkachel op gas. Tafel en stoeltjes passen onder het bed. De Sunvan 21 L kost exclusief bpm € 45.500,-. Het bedrijf is in Stuttgart te vinden in hal 5, stand C 35. Daar is gisteren de CMT begonnen die nog duurt tot en met 22 januari.

www.koehler-wohnmobile.de


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *