Solara mobiele zonnepanelen

Twee vliegen in één klap. De zon kan niet meer naar binnen en de zonnepanelen van Solara zorgen voor stroom. Het gebruikte doek is weer- en UV-bestendig. Er is een passende uitvoering voor op de voor campers meest gebruikte basisvoertuigen.

Solara: uitritsbare zonnepanelen

Het mobiele zonnepaneel is optioneel voorzien van magneten. Hierdoor is het heel snel en gemakkelijk aan te brengen. Je kunt hiervoor ook de standaard klittenband gebruiken. De panelen hebben een hoge opbrengst van 102 Wp, ook als niet de hele dag de zon fel schijnt. Het weegt 7,1 kilo. Je kunt er een SR 280 E lader bij kopen, die voor een optimale doorgave van stroom naar je accu zorgt. Hij beschermt de accu meteen ook voor een te veel aan stroom of een te diepe ontlading. LED lampjes geven informatie over de hoeveelheid stroom die geladen wordt en het accu-niveau.

Het mobiele zonnepaneel van Solara is passend leverbaar voor de VW T5 en T6, Mercedes Vito en Sprinter en Fiat Ducato. Standaard zit er 7,5 meter snoer aan. Een verlengsnoer is optioneel. De panelen zijn eenvoudig uitritsbaar en kunnen dan overal gebruikt worden.Het kost € 1299,-. De lader kost in de 12 volt en 16 amere uitvoering vanaf 36 euro. De 85 volt 16 ampere versie kost 130 euro.

www.solara.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *