Smalle 420 oven Thetford

Met de nieuwe 420 oven voldoet Thetford aan de behoefte in de markt om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en onderweg te kunnen genieten van alle gemakken van thuis. “We weten allemaal dat de ruimte boven de koelkast niet optimaal wordt benut. Thetford brengt hier verandering in met de 420 oven”, aldus Dirk Valder, Manager Product Management RV/ OEM International bij Thetford. De 420 is speciaal ontwikkeld voor gebruik bovenop de smalle koelkasten uit de N3140 series van Thetford, zodat deze ruimte optimaal kan worden benut. De oven is slechts 420 mm breed en daarmee ook uitermate geschikt voor kleinere keukens. Een oven met mogelijkheden.

420 modern ontwerp

De 420 oven past met een breedte van 420 mm precies op de smalle Thetford koelkasten uit de N3140 series. Samen vormen de oven en koelkast een blikvanger in elke stijlvolle keuken. De deur van de koelkast en oven worden naar dezelfde kant toe geopend, zijn symmetrisch uitgelijnd en voorzien van dezelfde handgreep. De scharnieren van de deuren kunnen zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden aangebracht. Soms moet je concessies doen wat betreft ruimte of comfort, maar dankzij de 420 oven behoort dit tot het verleden. De oven neemt weinig ruimte in beslag, maar biedt net zoveel comfort als je eigen oven thuis.

Tijd voor pizza

420 ovenThetfordDe oven is groot genoeg voor een pizza, die je uit je smalle Thetford-koelkast kunt halen, hij heeft een inhoud van 23 liter. Dankzij de ventilatieopeningen aan de boven- en onderkant werkt de oven bijna geruisloos. De openingen zorgen voor een natuurlijke koeling zonder gebruik van ventilatoren. Daarnaast is hij standaard voorzien van slimme oplossingen die rammelen tegengaan. De binnenhoeken van de oven zijn bovendien licht afgerond zodat je deze eenvoudig kunt schoonmaken.

Onderhoudsgemak

Bij het ontwerp is niet alleen rekening gehouden met het gebruiksgemak voor consumenten, maar ook het gemak voor dealers en OEM’s. Hij kan geheel of gedeeltelijk worden ingebouwd en zowel bovenop de een koelkast uit de N3140 series, als onder het aanrechtblad worden geplaatst. De oven onderscheidt zich ook door het onderhoudsgemak. Hij behoeft weinig onderhoud, maar in geval van problemen is het front eenvoudig te verwijderen en zijn de diverse onderdelen snel en gemakkelijk te bereiken.

www.thetford-europe.com/nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *