Slo Motion

Slo Motion uit Slovenië

Een nieuw buscampermerk, de Slo Motion. Een leuke samensmelting van Slow Motion en Slovenië. Want daar komt dit merk, dat helemaal niet zo nieuw blijkt te zijn, vandaan.

Twee modellen Slo Motion op Citroën

Het merk werd namelijk al eerder verkocht op de Duitse markt. Toen onder de naam Robeta. Uit dezelfde Sloveense fabriek rollen deze buscampers, die dus nu de naam Slo Motion dragen. Daarmee is het de derde buscamper die uit dat land komt. Want ook de bussen van Adria en Bravia worden in Slovenië gemaakt. Het letterlijke slow motion heeft er niets mee te maken, zo begrijpen we. Slo is van Slovenië en Motion staat voor beweging.

Slo MOtion interieur

Er zijn twee modellen, de kleinste is de 600 met een lengte van 5.99 meter en het tweepersoonsbed dwars achterin. Iets groter is de Slo Motion 636 die achterin twee enkele bedden heeft. Beide modellen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Basis voor de Slo Mobil is niet de Ducato maar de Citroën met euro 6 motor, met in de basisversie 130 pk. Prijzen exclusief bpm vanaf net iets boven de € 40.000,-.

www.robeta.si

Slo Motion


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *