Slo Motion 600 krijgt update

De Slo Motion, een nieuw buscampermerk uit Slovenië. Twee modellen, de 600 en 636. De eerste krijgt al meteen een update.

Slo Motion update

Een nieuw begin eigenlijk, twee modellen en het derde buscampermerk dat in het mooie Slovenië uit de fabriek rolt. De Slo Motion was voor het eerst te zien op de CMT beurs in Stuttgart. Daar zagen we ook dat het kleinste model, de 600, al meteen een update heeft gekregen. Aanleiding daarvoor waren enkele vragen, tips en voorstellen afkomstig van de Duitse verkopers en hun klanten. Deze werden verzameld, bekeken en waar mogelijk doorgevoerd. Wat je noemt inspelen op de wensen van je klanten. Verbeteringen die onder andere de dinette en de keuken ten goede zijn gekomen. Daar is duidelijk meer ruimte ontstaan. Ook zijn er andere materialen gebruikt. Ziet er niet alleen beter uit, het is ook allemaal wat steviger.

600

Het dwars achterin geplaatste tweepersoonsbed werd eveneens aangepast. Het ziet er nu uit als twee enkele bedden met daartussen twee losse kussens, die er een tweepersoonsbed van maken. Haal deze laatste twee weg en je kunt bijvoorbeeld je fietsen kwijt. Leg één kussen terug en je hebt een dwars geplaatst enkel bed. De kasten bij het bed blijven zo gewoon te gebruiken.

www.robeta.si


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *