Serengeti en Sydney Drive

Twee nieuwe modellen in de buscamperserie van Hymer. De nieuwe Hymercarmodellen Serengeti en Sydney Drive zorgen voor meer keus in deze populaire reeks. De Hymercar-serie was op de afgelopen vakantiebeurs CMT in Stuttgart hét succesnummer. Niet alleen was er heel veel belangstelling, ook werden er twee en een halve keer zoveel van verkocht in vergelijking met de beurs van vorig jaar.

De Hymercar deed zijn intrede in 2013. Een jong, actief en sportief publiek aanspreken, dat wel raad wist met de besteding van zijn vrije tijd. Dat was de doelstelling van de reeks, die deels de Ducato en deels de T5 als basis heeft. Er is keus uit twee uitvoeringen, mét en zonder bad. Geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook een trip met overnachting en net zo makkelijk een vakantie. De compacte reeks krijgt er met de Serengeti en Sydney Drive twee nieuwe modellen bij.

Serengeti

De eerste valt vooral op door een flexibel interieur inclusief ruime keuken. De matras kan omhoog waardoor het bed als werkblad kan dienen, heel doordacht. De 5.41 meter lange Serengeti heeft slaap- en zitplaatsen voor tot vier personen. Doordat bijna alles uitneembaar is kun je beschikken over veel bewegingsruimte. Een vaste kast, bovenkastjes en ruimte onder de bedden zorgen voor veel bergruimte. Een stille koelkast met 80 liter inhoud. De verswatertank kan 100 liter hebben. De badkamer is compact en herbergt naast een toilet en een opklapbare design-wastafel ook een douche met schuifdeur. Voor de koudere avonden is er een Truma Combi 4 verwarming. Doordat de doorgang in de hele lengte vrij blijft is het vervoeren van lange spullen ook gemakkelijk te doen. De Serengeti is 2.05 meter breed en 2.55 meter hoog.
hymercar-serengeti_ct

hymercar-serengeti-1-ct

hymercar-serengeti-2-ct

Sydney Drive

Het andere model, de Syndey Drive meet 4.96 meter. Hoe compact wil je het hebben? Ook hier een flexibel interieur waarvan alle onderdelen uitneembaar zijn. Rijden, slapen, vervoeren van spullen. Vakantie, stadsverkeer, weekendtrip, overal kan hij in mee. Hij past zich namelijk gewoon aan de situatie aan. Twee comfortabele slaapplekken in het slaaphefdak, maar ook nog twee na ombouw in het interieur (140×200). Tussen de drie en vijf zitplaatsen, afhankelijk van de gekozen indeling. Je kunt er zo’n beetje alle kanten mee op. Fietsen mee? Geen enkel probleem. Alles kan eruit, waardoor er plek vrij komt en alles wat je wilt vervoeren er ook weer in kan. De Sydney Drive biedt ongekende gebruiksmogelijkheden op een lengte van nog geen vijf meter. De Sydney Drive is 2.05 meter breed en 2.30 meter hoog.

hymercar-sydney-drive1-ct

hymercar-sydney-drive-ctjpg

hymercar-sydney-drive4-ct

Veiligheid staat ook bij deze Hymermodellen weer bovenaan. Ze hebben 2 airbags, ESP. ABS, ASR, Tractioncontrol en Hillholder. Daarbij komen dan nog dingen als airco, tempomat en multifunctioneel stuurwiel zodat ook het comfort op een niveau is dat men van Hymer kent. De twee nieuwe compacte alleskunners staan klaar om bewonderd te worden.

www.hymer.com


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *