Cada Safari Chef 2

Safari Chef 2 van Cadac

Heel veel mogelijkheden met de nieuwe CADAC Safari Chef 2. Ga je kamperen met zijn tweeën en wil je geen grote BBQ meeslepen, maar toch lekker buiten koken? Dan is dit nieuwe compacte apparaat van CADAC de ultieme oplossing. In zijn handige draagtas neem je hem gemakkelijk mee.Eitje, vlees, pasta, groenten alles kan. En met de optionele paellapan en pizzasteen maak je er helemaal een feest van.

20140817-CadacSafari Chef 2 compact en lichtgewicht

Je kunt er op bakken bbq-en, roerbakken, koken en meer. En toch is het een zeer compact toestel met inklapbare pootjes, een diameter van 30 centimeter en een gewicht van slechts 4 kilo. Een handige draagtas is inbegrepen. Hij kan overal mee naar toe. Altijd wel een plekje voor te vinden in je bus. Geen enkel probleem.
Diverse kookopties: deze Cadac wordt standaard geleverd met 4 kookoppervlakken: een pandrager, een BBQ rooster, een bakplaat en een deksel die tevens als pan gebruikt kan worden. Zo kun je op de Safari Chef een eitje bakken, vlees grillen, pasta koken of groentes roerbakken. Als dit nog niet genoeg is dan kun je het toestel nog uitbreiden met een paella pan en een pizzasteen!

De adviesprijs van de nieuwe Safari Chef van Cadac is € 129,00.

 

Safari Chef Cadac

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *