Roadcar is goedkopere Pössl

De buscampers van Roadcar zagen we voor het eerst op de Caravan Salon van 2015. Het merk, dat eigenlijk gewoon een goedkope Pössl is, biedt kwaliteit voor weinig. Ook standaard bij de kleinste Roadcar, de R540.

R540 wendbaar, compact en compleet

Buscampers verkopen zichzelf, zo gaat het gerucht. Heb je een kwalitatief goed product voor een zeer schappelijke prijs in de showroom staan, dan al helemaal. Roadcar is daar een voorbeeld van. De goedkopere versie van de Pössl heeft, net als zustermerk Globecar, op dat gebied een naam opgebouwd. Want ondanks die prijs krijg je gewoon precies hetzelfde comfort, de ruimte en de rij-eigenschappen die je bij de duurdere merken ook krijgt. Natuurlijk valt er in zijn algemeenheid nog wel wat te ontwikkelen. Het kan misschien nog wat zuiniger, wat minder gewicht, wat minder uitstoot. Wordt aan gewerkt. Ondertussen is het rijden in een dergelijke buscamper niet minder prettig dan het rijden in een personenauto. Wat nou bestelwagen? Maak maar eens een proefrit en je bent overtuigd.

Roadcar R540

Alles bij je op 5.40 meter

De Roadcar R540 is lekker kort met zijn lengte van 5.40 meter. Een stedentrip? Hij past op elke gewone parkeerplek. Made in Germany met een prijs vanaf € 32.000,- exclusief bpm. Tel er voor ons land een kleine € 12.000 bij op en hij staat voor de deur. Wat je noemt een instapprijs, want zoek er maar eens naar bij de andere merken. Hij is verbluffend wendbaar en heeft een tweepersoonsbed dwars achterin. Hij is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, koken doe je op 3 pitten. Een badkamer met douche en toilet met ervoor een dinette die samen met de draaibare cabinestoelen een zithoek vormen. Wat wil je voor zo’n prijs nog meer?

www.roadcar-mobile.de


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *