Red, Blue en Grey California Ocean

Volkswagen komt met een paar actiemodellen van de California. De Ocean Red, Blue en Grey hebben als basis de bestaande California Ocean maar hebben extra’s als Led-koplampen en donker getinte achterlichten, privacy ramen, chrome-pakket, 17 inch lichtmetalen wielen, comfortverlichting, Alcantara op de stoelen, een bijpassende houtlook vloer en meer.

Ocean Red

California Ocean Red, Blue en Grey met 25% voordeel

Qua motorisering kun je kiezen uit de verschillende beschikbare blokken tot aan de 150kW/204 pk. Naast voorwielaandrijving is er ook een uitvoering met Allradantrieb. Opvallendste onderdeel van het afwijkende uiterlijk is het doek van het slaaphefdak. Dat komt, al naar gelang de versie die je kiest, in Strawberry Red, Glacier Blue of Alpine Grey. Nogal een blikvanger. Wil je helemaal in stijl dan kun je optioneel kiezen voor two-tone lak met de bijpassende kleur als onderste. Standaard op deze modellen is ook een standkachel, climacontrol, het licht-en-zicht pakket, isolerend dubbel glas, alsook een elektrisch sluitende achterklep en schuifdeur. Tenslotte is er instapverlichting met de naam van het gekozen actiemodel. Voor de houtlook vloer kun je kiezen uit een White Wood of Dark Wood variant.

Ocean Grey

Prijzen in Duitsland en dus exclusief bpm: California Ocean Grey € 62,278 met de 75 kW/102 pk TDI-motor, voor de California Ocean Red en Blue betaal je € 63.504. Het prijsvoordeel op deze actiemodellen is 25%.

Ocean White Wood

Ocean Dark Wood

www.volkswagencampers.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *