V630

Pilote Van V630 J is lekker flexibel

De Pilote Van V630 J buscamper valt op door zijn flexibele badkamer. Je schuift het toilet onder het bed en hebt lekker de ruimte om te douchen.

V630 J lekker ruim

Pilote Van V630 J badkamerDe ruimte in een buscamper is beperkt. Ook als je de langste Fiat als basis gebruikt. Dus zoeken bouwers steeds naar nieuwe foefjes om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. De buscamper van Pilote heeft bijvoorbeeld een toilet dat je in een nis in de achterwand van de natte cel kunt schuiven. Je schuift het toilet daarbij onder het éénpersoonsbed achter de badkamer. Vervolgens heb je lekker veel ruimte om te douchen. Te meer omdat de wastafel wegklapt in de zijwand.

Behalve een ruime douche heeft hij achterin twee enkele bedden. Onder die bedden een dubbele bodem die je bij geopende achterdeuren kunt gebruiken als bagagevak. Goede plek voor je parasol en campingtafel. Onder het bed aan de linkerkant de met een slot af te sluiten gaskast. Het keukenblok staat in de schuifdeur. Het werkblad kun je groter maken en een afvalemmertje ontbreekt niet. Afhankelijk van de gekozen maat kast heb je een grotere of kleinere koelkast. Dat verschilt van 80 tot 141 liter inhoud voor de absorptiekoelkast of een 90 liter compressorkoelkast.

 

De V630 J is er vanaf € 57.500,-. Meer info op www.pilotecampers.nl

Pilote Van V630 J


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *