Pan Americana de SUV T6

Hij was te zien op de Autosalon in Genéve en is wellicht interessant voor de heren/dames zelfbouwers onder ons. De nieuwe Volkswagen T6 Pan Americana. Je zou hem de SUV onder de T-zessen kunnen noemen. Meer bodemvrijheid, grotere wielen, allwheeldrive en meer maken het een bijzondere uitvoering.

T6 Pan Americana interieur

Pan Americana is de SUV T6

Verkrijgbaar is hij vanaf deze maand en behalve de genoemde extra’s, waarbij we nog willen aantekenen dat je natuurlijk niet over allwheeldrive maar Allradantrieb spreekt, is er meer.  Zo zijn de bumpers in dezelfde kleur als de carrosserie en is de gebruikte lak van de stevigere structuursoort , heeft hij voor en achter designbodemberscherming, dikkere dorpels aan de zijkant en steenslagfolie op het onderste gedeelte van de koets. Dat allemaal zodat je niet meteen na je eerste uitstapje naast de gebaande paden dit ook afziet aan je bus. Het interieur is een mix van robuust en mooi. Er komt eerst alleen een uitvoering met alleen voorwielaandrijving. De verhoogde bodemvrijheid, de Pan Americana komt twee centimeter hoger te liggen dan de gewone T6, is een optie en hoef je niet persé te kiezen. Leuke basis, want net weer iets meer mogelijkheden, om er een camper van te bouwen lijkt ons.

De nieuwe T6 versie komt er met keus uit alle beschikbare motoren behalve de kleinste diesel. Prijzen zijn nog niet bekend.

www.volkswagen.nl

Pan Americana front


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *