Open Campingdag Vlaamse Kust

Op zaterdag 2 mei is elke kampeerder van harte welkom aan de Vlaamse Kust. Op de Open Campingdag zijn er tal van activiteiten en acties. Of je nou elk jaar kampeert of het eens wil proberen, of je nou met tent, caravan of camper komt. Of je kiest voor een stacaravan of chalet. Iedere kampeerder is welkom, net zoals het hele jaar door, maar op zaterdag 2 mei maken ze er een extra feestje van.

Een greep uit de activiteiten:

In Bredene op camping Veld en Duin kun je meedoen aan Campingspelen zoals reuzenbellenblaas, jenga en krijg je bij elke reservering een lekkernij aangeboden. Op camping ’t Massenhof is een crea-dag bloemschikken en een knutselworkshop. Op camping Astrid mogen kinderen gratis komen kamperen.
In Blankenberge stat iedereen voor het voordelige Acsi-tarief (20 euro) op camping Bonanza 1.
In Nieuwpoort krijg je bij het reserveren van een vakantie in 2015 op 2 mei één nacht gratis, is er op deze dag een dansavond, een begeleide fietstocht over WOI, speciale kinderanimatie en een ontdekkingstocht over de camping met als prijs een gratis weekend. Dit allemaal op Camping Kompas.
In Knokke-Heist op Park de Vuurtoren staat en springkasteel, is er de “Rodenbach en Garnalen”- zoektocht en bij het reserveren van drie nachten is één nacht gratis en krijg je een gratis streekbierenpakket.

Voor alle activiteiten dit weekend en op de Open Campingdag 2015 kijk op onderstaande site.

www.kamperen-aan-zee.be

Vlaamse Kust Open Campingdag


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *