dokkum

Nieuwe cp’s in o.a. Dokkum

We kunnen weer een paar nieuwe camperplaatsen melden in ons land. Zoals in Enschede, Appelscha en Dokkum bijvoorbeeld.

Nieuwe camperplaats Enschede

Zes campers kunnen terecht op de nieuwe camperplaatsen van camping De Twentse Es aan de rand van Enschede. Vlakbij de stad en toch midden in de natuur. Gebruik maken van de faciliteiten van de camping mag. Ook het winkeltje en het restaurant op de camping zijn dichtbij. Leden van de NKC betalen bij een verblijf van drie nachten slechts twee. Prijs per nacht voor 2 personen is € 13,50. Water kost 1 euro en voor stroom betaal je 1 eureo per kW (16A). Keppelerdijk 200, 7534 PA Enschede. Meer info is te vinden op Campercontact.com sitecode 49605.

Zeewolde

Op 13 terreinen van Caravan Club Nederland kunnen nu ook campers terecht. De Distel in Zeewolde bijvoorbeeld. De andere terreinen liggen in bossen, weilanden of in de duinen. Kijk voor meer informatie over deze terreinen, waar campers tot aan 7.500 kilo van harte welkom zijn, op de site van de NCC.

Appelscha

Tien ruime verharde plaatsen met eigen grasstrook. Wifi, water en stroom zijn er al. Een vuurplaats en verwarmd toiletgebouw komen nog. Op de eigen site kun je altijd zien welke plekken er nog vrij zijn. Camper met 2 personen per nacht € 10,00. Lozen is gratis, stroom kost 50 cent per kWh (6A). Noorder Es, 8426 GW Appelscha. www.camperplaats-appelscha.nl

Dokkum

Tegenover een molen aan de waterkant met een toiletgebouw dat ook in de winter open is. Water en loospunten zijn aanwezig. De oude cp aan het Kalkhusplein is met de opening van deze nieuwe plek aan de Van Kleffenstraat opgeheven. Er is plek voor vijf campers. Camper met 2 personen € 12,00. Lozen gratis. Water: € 0,50. Stroom kost € 0,50 per kWh (6A). De sitecode van de camperplaats op Campercontact.com is 47571.

Zillebeke

In Zillebeke bij Ieper is plek voor 17 campers op Camperplaats Ieper. Niet meteen naast het centrum, dat op 2 kilometer ligt, maar er is wel een wandel- en fietspad tussen het centrum en de camperplaats. Dit zal duidelijker aangegeven worden. De sitecode van de camperplaats op Campercontact.com is 49678. Een plaats kost 8 euro per nacht. Water kost 1 euro en stroom per 24 uur kost ook 1 euro. Het adres is Zillebekevijverdreef, 8902 Ieper, in België.

Breda

Aan de Nijverheidssingel, zowat in het centrum, is plek voor 8 campers. Enige voorziening is een afvalcontainer. Betalen kan via de parkeerautomaat. Daarnaast staat een informatiebord. De camperplaats staat op Campercontact.com onder sitecode 50897. De plek kost 14 euro per nacht. Nijverheidssingel 391, 4811 ZZ Breda.

Helmond

Camperplaats Helmond aan de Beatrixlaan heeft plek voor zes campers. Geen voorzieningen behalve een afvalcontainer. Maar de plaats ligt wel in het centrum. De camperplaats staat op Campercontact.com onder sitecode 51054. Camperplaats Helmond, Beatrixlaan, 5707 LW. Kosten zijn 3 euro per nacht.

Nuis

Op camperplaats Nuis is plek voor 12 campers. Het is eigenlijk meer een camperpark en alle voorzieningen zijn aanwezig. Het camperpark staat op Campercontact.com onder sitecode 49987. Het adres is Oudeweg 47, 9364 PR Nuis. Prijs per nacht is 10 euro en dat is inclusief water en stroom.

1 Campingtrendvervangfoto


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *