Maastricht camperplaats

Nieuwe camperplaats Maastricht

Zo heb je als stad helemaal niks meer te bieden op kampeergebied, na het sluiten van camping de Dousberg in 2007, zo heb je 8 jaar later door particulier initiatief opeens in één klap een camperplaats met 100 plekken. Maastricht kan eindelijk weer (een deel van de) kampeerders ontvangen die de stad eerder had weggejaagd.

Op zondag 5 juni gaat de nieuwe camperplaats open. Hij ligt aan de Boscherweg. Loop of fiets je richting stad dan kom je via de Boschstraat vanzelf uit op de markt. De afstand bedraagt 3,2 kilometer. Lijn 45 van het Belgische busbedrijf “De Lijn” stopt tussen 7.00 en 21.00 uur voor de deur. Ga je de andere kant op dan ben je nog voor de eerste bocht in België. In Smeermaas om precies te zijn. Je staat direct aan het water en kijkt uit op Kasteel Borgharen dat aan de overkant ligt.

OLV

Het Onze Lieve Vrouwenplein. Volgens velen het gezelligste plein van de stad.

De camperplaats is een short-stay overnachtingsplaats (waarmee ze bedoelen dat je er niet weken lang moet gaan staan) met alle faciliteiten. De sta-plaatsen zijn ruim, er is een sanitair-station om tanks en chemisch toilet te legen. Er is ook een watertappunt. Een groot deel van de plaatsen zijn voorzien van stroom. Er is een slagboom waarvoor je bij aanmelding een code krijgt. De prijs is 17 euro per dag zonder stroom en 18,50 per dag met stroom. De plaatsen zijn 50m2. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. De camperplaats in Maastricht is het gehele jaar geopend

Betalen gaat via een simpele betaalautomaat ter plekke. Prijs 17 euro zonder stroom en 18,50 euro met stroom per dag.

Adres Camperplaats Maastricht:

Boscherweg 35
6291 ND
Maastricht

Latitude: 50.872864000000
Longitude: 5.680539000000

www.camperplaatsnederland.nl

info@camperplaatsnederland.nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *