Nestbox

Nestbox: je bus voordelig als camper

Van je (bestel)bus een camper maken. Snel en voordelig, alleen een beetje schuiven en uitklappen. Er zijn verschillende modules te koop hiervoor. Daar komt nu de Nestbox bij in drie uitvoeringen. Lekker voordelig camperen. 

Inpakken  en wegwezen

NestboxOkee, je hebt geen warm water, ringverwarming of dubbele bodem. Maar daar betaal je dan ook niet voor. De Nestbox is er als  Trippper, Supertramp en Roamer. Van klein naar groot. Egoé is de fabrikant. Aan voor- en achterkant twee spanriemen is voldoende om hem vast te zetten.  Een tweepits-gasstel, een opvouwbaar siliconen-wasbakje en stromend water. Een koelbox en een tweetal lades om je keukenspullen in op te bergen. Het bed is compleet met lattenbodem en matras. De grootste box, de Roamer, is geschikt voor bussen van de maat VW T5 en T6. Deze kost € 3396,-. De kleinere voor maatje Caddy kost € 2996,-. Optioneel kun je er ook een Nestbag bijkopen. Een handige opbergtas voor aan de zijwand van je bus. En het keukenblokje pak je er gewoon uit om aan de waterkant te gaan koken. Hoe leuk is dat?

www.nestbyegoe.cz/nl


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Nestbox: je bus voordelig als camper”

  1. Wim avatar
    Wim

    Nog 3.500 erbij voor een hef/slaapdak en rwd laten keuren als camper…..dat scheelt 3/4 wegenbelasting per jaar….in mijn geval 2.500 per jaar dus investering zo terugverdiend

    1. Luc Schaepkens avatar

      Klopt Wim. Hou er wel rekening mee dat het keukenblok een minimale hoogte moet hebben en van binnen uit bereikbaar moet zijn. En dat alle voorzieningen vast moeten zitten in je bus. Dus nog een beetje meer doe-het-zelven is wel nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *