muggenscherm

Muggenscherm in de schuifdeuropening

Een voordeel van een buscamper volgens velen. Met de schuifdeur open is er veel contact met buiten. Soms heeft die deuropening echter ook nadelen. Maar daar is iets op bedacht. Het muggenscherm.

Muggenscherm en zonnescherm

muggenschermHet muggenscherm is eenvoudig aan te brengen, zowel in de opening van de schuifdeur, als in de opening van de achterdeur. Het beschermt niet alleen tegen insecten. maar werkt ook als een zonnescherm. Hierdoor blijft het binnen langer koel. Je krijgt geen opgesloten gevoel, want je kunt door het scherm nog prima naar buiten kijken. Ook de luchtcirculatie word niet geremd. De hor bevat een rits die zowel van binnen als buiten gehanteerd kan worden. Handig, want dan hoeft niet de hele hor weg als je in of uit wilt stappen. Er zijn meerdere uitvoeringen. We tonen enkele voorbeelden.

Zo is er muskietengaas voor de achterdeur van een VW T5 California. De rits zit in het midden. Deze uitvoering kodt € 162,-. Voor de achterdeur van een hoge bus zoals de Fiat Ducato van het type 250-290 met bouwjaren 2007-2014 ben je rond de € 220,- kwijt. Heb je een hoge bus met een klep kom je uit op € 162,-.

 

Kijk op deze site voor alle uitvoeringen en prijzen.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *