Mobil-Safe

Mobil-Safe wint Kampeer Award

Het beste kampeeraccessoire van 2017 is geworden de Mobil-Safe camperkluis. Volgens de Jury: no-nonsens oplossing om waardevolle zaken op te bergen in de campercabine.

Mobil-Safe wint Kampeer Award 2017

De Mobil-Safe camperkluis is door het grootste kampeermagazine van Nederland, de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen, gekozen tot het beste kampeeraccessoire van 2017. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelde zo’n 25 inzendingen in drie categorieën. De winnaar kreeg de ANWB/KCK Kampeer Award 2017 uitgereikt op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.
De jury motiveerde de keuze als volgt: “De Mobil-Safe Camperkluis is een no-nonsens oplossing om waardevolle zaken op te bergen in de campercabine. Het grote voordeel is dat de kluis zonder problemen op de reeds aanwezige bevestigingspunten in de cabinedeuren van de Fiat Ducato, de Peugeot Boxer en de Citroën Jumper gemonteerd kan worden en daarmee snel een even degelijke als veilige oplossing biedt voor het overgrote deel van de in Nederland verkochte nieuwe campers. Belangrijk is dat de Mobil-Safe Camperkluis ook zeer geschikt is voor montage achteraf. De jury is onder de indruk van de eenvoud, de kwaliteit en de toepasbaarheid van het de Mobil-Safe Camperkluis.”

Mobil-safe

Stimulans voor nog meer innovatieve producten

De KCK Kampeer Award betreft een verkiezing van de beste kampeeraccessoires die in 2017 in de (web)winkels liggen. De verkiezing, die dit jaar voor de derde keer werd georganiseerd, heeft tot doel de kampeerbranche te stimuleren om met (nog) meer innovatieve producten op de markt te komen die iets toevoegen aan het kampeergenot. Kamperen is populair. Bijna drie miljoen Nederlanders trekken er jaarlijks op uit met tent, vouwwagen, caravan of camper. Meer informatie over alle inzendingen, nominaties en de winnaar: www.anwb.nl/kamperen


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *