diefstalbeveiliging

Mechanische diefstalbeveiliging

Beveiligen gaat over vertragen en over net dat beetje meer doen dan een ander. De standaardbeveiliging met een chip om te kunnen starten is door het dievengilde helaas allang gekraakt. Omdat daar niets aan gedaan wordt, is de beste manier om je kostbare camper immobiel te maken een mechanische beveiliging.

Mechanische diefstalbeveiliging versus elektronische

Een goed auto-alarmsysteem kan behoorlijk in de papieren lopen. Natuurlijk kun je allerlei kunstgrepen met goedkope oplossingen proberen, maar eerlijk? je stelt alleen jezelf gerust. Zelfs moderne systemen die contact onderhouden met jouw mobiele telefoon kunnen makkelijk worden omzeild door een GSM-jammer te gebruiken. Dan gaat het alarm wel af, maar het signaal komt nooit bij de ontvanger aan. Daar gaat je investering.
Mechanische beveiliging zorgt er echter voor dat een auto, of in ons geval een camper, wordt geblokkeerd zonder elektronische middelen. Jammers werken dan niet en de klok van vertraging voor het onklaar maken loopt altijd.

Constructsloten Mechanische diefstalbeveiligingConstruct één van de sterkste

Construct is leverancier van mechanische beveiliging voor auto’s en campers. De beveiliging van Construct sloten houdt in dat een geharde, stalen constructie de versnellingspook van het voertuig blokkeert. Door deze in de achteruit vast te zetten kan de camper niet op de motor worden verplaatst en zal diefstal dus niet onopvallend rijdend kunnen gebeuren. De door Construct aangebrachte barrière vertraagt de diefstal. Vaak langer dan gewenst, waardoor de dief op zoek zal gaan naar een andere camper.

Ultieme oplossing

Wij hebben het Construct slot al een tijd in gebruik. Onze vorige camper en de huidige zijn door Adria voorzien van dit slot. Wij ervoeren vooral gebruiksvriendelijkheid. Geen vals alarm of camperplaatsen waar onbedoeld ons alarm staat te loeien. Onze honden kunnen veilig in de camper achterblijven zonder dat er een alarm afgaat en toch is de camper voldoende beveidigd volgens de NKC, onze verzekeraar.

Op deze manier reizen we nog geruster.

Ga naar constructsloten.nl voor meer informatie.

 

Bewaren

Bewaren


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *