MAN TGE

MAN TGE bestelwagen

Het merk MAN  kennen we vooral van heel groot. Groot nieuws, of misschien beter in dit geval kleiner nieuws: naast de grote jongens tot 44 ton komt er binnenkort ook een bestelwagen onder deze naam op de markt. De MAN TGE zoals hij gaat heten is in samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld en wordt samen met het zustermodel Volkswagen Crafter in de nieuwe fabriek in het Poolse Wrzesnia gebouwd. Weer een mooie basis voor de zelfbouwers onder ons erbij.

Crafter Camper

MAN TGE

MAN Truck & Bus gaat met de komst van deze grote bestelbus voertuigen leveren tussen de 3 en 44 ton. De samenwerking, zo verwachten beide merken, zal leiden tot strategische voordelen bij het aanboren van nieuwe groepen klanten. De MAN TGE beleeft zijn primeur in 2016 op de IAA in Hannover en is in de loop van 2017 verkrijgbaar. Voor MAN is de komst van de bestelbus, die onder de lichte vrachtwagen MAN TGL is gepositioneerd, een stap in een nieuwe markt.  Veel klanten die al vrachtwagens hebben van het merk gebruiken ook bestelwagens, daarom is het een slimme aanvulling van het modellenaanbod. De behoeften en de wensen van de klant zijn bij MAN zeer goed bekend en ze kunnen daarom zorgen voor voertuigen die perfect gaan voldoen aan de vraag. Ook de professionele service en talrijke diensten waar het merk om bekend staat zullen het in dit nieuwe segment goed gaan doen, zo is de overtuiging.

MAN

Eén adres van bestelwagen tot zware vrachtwagen

Voor alle verkoop- en servicediensten kunnen MAN-klanten terecht op één adres, van bestelwagen tot zware vrachtwagens. Naast de klassieke bestelwagenopbouw zullen er ook speciale carrosserieën aangeboden worden zoals bouwvoertuigen, gemeentelijke voertuigen en voertuigen voor de brandweer.

www.man-dealer.nl

MAN

De grote MAN zoals we hem kennen

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *