Light Open

Light Open heeft twee schuifdeuren

Spacecamper, de Duitse buscamperbouwer uit Darmstadt, toonde in Düsseldorf zijn nieuwe Light Open. Basis is de VW T6 en de nieuweling valt vooral op doordat hij aan beide zijden een schuifdeur heeft. Dat zie je niet zo vaak.

Light Open lekker handig

Door de 2 schuifdeuren is e achterbank van twee kanten prima bereikbaar, wat handig kan zijn als je er drie kinderzitjes op hebt staan. Dat past namelijk. Ook op de camping is aan twee kanten een schuifdeur natuurlijk erg handig. Ben je met de Light Open als camper onderweg dan past er tussen de twee voorstoelen een koelbox. Deze box staat op een rail, waardoor ook de passagiers achterin bij de koude drankjes en hapjes kunnen. Alweer handig.

Light Open interieur

In het midden van de bus kun je een tafel plaatsen. Doordat deze in de hoogte te verstellen is kun je hem ook als computertafeltje gebruiken. Hij is als klein tafeltje te gebruiken, maar je kunt hem ook uitvouwen zodat je er aan kunt eten. Liever buiten eten? Dan zet je de tafel gewoon buiten. Net zo makkelijk. Handig is dan ook dat de spoelbak net zo makkelijk van binnen als van buiten bereikbaar is.

Ook de achterbank is eventueel uitneembaar. Je maakt er binnen seconden een bed van met een breedte van 1.60 meter. Optioneel zijn een panorama-hefdak, een warmater-douche en een toilet. De Light Open is er exclusief bpm vanaf € 51.548,-. De XL met 40 centimeter meer lengte kost net geen 2000 euro meer.

Meer weten over Spacecamper? Kijk op www.spacecamper.de

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *