Liberco

Liberco fietsendrager speciaal voor buscamper

Natuurlijk gaan de fietsen of de scooter mee op vakantie. Heb je een buscamper en achterop een fietsendrager dan is er een probleem. Wil je de achterdeuren openen dat moeten de fietsen of de scooter eerst van de fietsendrager afgehaald worden. Omslachtig. Er zijn ook dragers die je weg kunt klappen. De nieuwe Socorro A500 van Liberco Systems doet dat anders. Hij kan zover uitgetrokken worden dat het openen van de achterdeuren geen probleem meer is.

Liberco: systeem aangepast na gebruikerservaringen

Dat gaat gemakkelijk. Je maakt de stekker los van de extra verlichting op de drager. Je klikt links en rechts een schroefbevestiging los en je kunt de drager simpelweg naar achteren trekken. Hij zit vast aan het chassis en heeft een rolsysteem, alsof je een keukenla uitschuift. De achterdeuren kunnen open, al moet je bij het instappen wel over de uitgetrokken rails stappen. De fietsendrager van Liberco kan maximaal 130 kilo dragen. Een scooter die in de buurt komt van dat maximale gewicht zal er ook voor zorgen dat het uittrekken van de drager inclusief scooter zwaarder gaat. Hoe lichter de last, hoe lichter de drager schuift. De nieuwe versie van de drager heeft, nadat de fabrikant enkele opmerkingen kreeg van gebruikers, ook een verbeterde versie van de riempjes waarmee je de fietsen of de scooter moet vastzetten. Met de nieuwe versie is dat een stuk eenvoudiger en sneller te doen. De optionele oprijplaat zal eveneens nog een verbetering ondergaan waardoor de staande beugel niet meer in de weg zit als je de scooter naar boven duwt. De oprijplaat zit met twee vleugelmoeren vast en zal nog een extra houder krijgen waarmee hij in de drager gehangen kan worden. Daarmee denkt Liberco alle door gebruikers ervaren minpuntjes te hebben opgelost. De Socorro A500 is er vanaf zo’n € 1700,-

Liberco heeft als standplaats het Duitse Bad Essen en je kunt er ook terecht voor zaken als chassisverlenging, trekhaken en luchtvering.

www.liberco.de

Liberco fietsendrager


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *