Larcos Gate 2

Larcos Gate 2

Het Italiaanse Larcos komt met een tent voor aan de achterklep/achterdeuren. Voor als je geen grote voortent wilt opzetten en je toch iets meer ruimte kunt gebruiken bijvoorbeeld. Of voor mensen die zo’n grotere tent niet willen meeslepen en toch nog een aanvulling willen bij hun luifel. Of voor als je ook in de winter erop uit gaat en de ruimte binnen dan nét iets te krap is.

Larcos Gate 2

Op de Salone del Camper in Parma liet Larcos, gespecialiseerd in textiele accessoires voor bij de camper en caravan, de nieuwe Gate 2 zien. De Gate 1 is een tent voor aan de schuifdeur. De Gate 2 hang je aan de achterkant van je bus. Het eerste model is gemaakt voor de Ford Transit Custom, maar vanaf nu (november 2015) ook verkrijgbaar voor de Ducato-Boxer-Jumper bussen.

Een beetje extra ruimte komt soms goed van pas. Je hoeft dan bijvoorbeeld je natte wintersportuitrusting niet mee naar binnen te nemen. Larcos zorgt voor een extra afgesloten ruimte. Bijkomend voordeel: de achterklep open kan blijven zonder dat regen, sneeuw of kou naar binnen kan. Schijnt de zon dan kun je de tent aan de achterkant net zo makkelijk als luifel gebruiken.

Gate 2 Larcos

De tent voor de Ford Transit Custom heeft een hoogte van 2,5 meter, is 1.70 meter breed en 1.15 meter diep. De versie voor de Ducato en zijn familie zal groter uitvallen. De tenten zijn eveneens geschikt om op krappere plaatsen te gebruiken, waar voor een voortent of luifel geen plaats is. Het doek is van Airtex, een combinatie van acryl enTeflon. Het is sterk en waterdicht. Een frame van fiberglas zorgt ervoor dat de tent op zijn plek blijft staan. Opgeruimd past hij in een tas van 30 bij 10 bij 60 centimeter. Hij kost €399,- en is te bestellen via de website van de fabrikant.

Info: www.larcos.it

gate-2


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *