Landvergnügen

Landvergnügen is gratis staan bij de boer

Geniet van het landleven in Duitsland met de nieuwe kampeergids van Landvergnügen. Naast de Franse, Britse en Italiaanse versie van dit concept is er, voor de vierde keer op rij, ook een succesvolle Duitse.

Landvergnügen voor iedereen

Voor lekkerbekken, gezinnen, natuurliefhebbers op doorreis of liefhebbers van onthaasten. Een bezoek aan het platteland is niet alleen inspirerend en ontspannend maar ook zeer leerrijk. Landvergnügen biedt een kampeergids aan met actieve boerenbedrijven in heel Duitsland. Daar zijn gasten welkom en mogen ze met de boeren, wijnboeren of brouwers over de schouder meekijken. Met deze belofte en ongeveer 230 bedrijven in portefeuille is Landvergnügen in 2014 aan zijn eerste seizoen begonnen. Enthousiaste camperaars bevestigen dat het concept bijzonder is. In 2016 zijn er zo´n 30.000 bezoekers op de deelnemende boerenbedrijven geteld, een positieve ontwikkeling. Voor de vierde editie van de kampeergids is het netwerk van bedrijven in heel Duitsland uitgebreid tot 543.
Vanaf 31 maart 2017 kunnen gasten die in het bezit zijn van het nieuwe boek weer 24 uur lang gratis verblijven bij kaasmakerijen, kunstnijverheidsbedrijven, schapenboerderijen, brouwerijen, wijngoederen, viskwekerijen, stokerijen, oliemolens en nog veel meer bedrijven.

Wat is nieuw in 2017

Elk jaar komen er zowel van reizigers als van boerenbedrijven feedback en ideeën. Over hoe de Landvergnügen kampeergids nog beter kan. Deze feedback nemen ze zeer serieus en ze proberen hem direct in de praktijk te brengen. Iets nieuws is dit jaar bijvoorbeeld dat bij elk bedrijf het jaar van inschrijving wordt genoemd. Zo kunnen de reizigers die gebruikmaken van Landvergnügen sneller zien welke boerenbedrijven erbij zijn gekomen. En dat zijn er nogal wat. Om precies te zijn, 117. Bovendien zal er later dit jaar een Landvergnügen-app uitgebracht worden. Verder zal het gratis digitale klantenmagazine nu elk kwartaal verschijnen. Daarin spannende verhalen over het kamperen bij de boer met Landvergnügen. Ook bijzondere tips over kamperen en artikelen rondom het thema culinair genieten. In de maandelijkse nieuwsbrief kunnen abonnees voortaan de belangrijkste nieuwtjes lezen over kamperen bij de boer.

Zo gemakkelijk gaat het

In de Landvergnügen kampeergids zit een vignet waarmee de reiziger met een camper, busje of caravan 24 uur gratis op de boerenbedrijven mag verblijven. Zodra je het boek in de boekhandel of de online-shop hebt gekocht, kun je starten. Je kunt tochten naar de meest uiteenlopende boerenbedrijven geheel individueel plannen en echte insidertips ontdekken. Want Landvergnügen brengt z’n reizigers naar plekjes midden in de natuur, ver weg van de gebruikelijke routes. Een telefoontje naar het ontvangende bedrijf is voldoende. Als gast neem je deel aan het dagelijks leven van mensen die dicht bij de natuur staan. Zij presenteren hun gasten graag huisgemaakte producten. En wel heel kleinschalig, want vele boerenbedrijven laten niet meer dan drie gasten tegelijkertijd toe.

Achtergrond Landvergnügen

Achter Landvergnügen zit de ondernemende Ole Schnack. Hij trok in 2012 met zijn gezin in een VW LT 28 Karmann uit 1986 door Frankrijk. Aan de hand van de alom bekend kampeergids ‘France Passion’ als gast bij uitgezochte boerenbedrijven. Hij ontdekte de allermooiste plekjes van het land. Toen werd hem onmiddellijk duidelijk dat hij dit concept in Duitsland moest introduceren. Ook omdat het aantal mensen dat met een camper reist toeneemt. Steeds meer mensen ontdekken deze onthaaste, geheel individuele manier van reizen. Met inspirerende belevenissen en ontmoetingen in de natuur.

De gids:

• Geldigheid: 31 maart 2017 t/m 31 maart 2018
• Formaat: 170 x 230 mm
• Aantal pagina´s: 386
• Aantal deelnemende boerenbedrijven: 543
• Prijs: € 29,90
• Online bestellen: www.landvernuegen.nl
• Boekhandel: ISBN 978-3-9816340-7-5

www.landvergnuegen.nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *