Kompanja

Kompanja is lekker compleet

Het nieuwe buscampermerk Kompanja wil een levensgezel voor je zijn. Basis is de Renault Traffic. Tot aan vier slaapplaatsen, een complete standaardversie. Naar wens verder uit te breiden.

Kompanja op Renault Traffic 3

Kompanja kiest voor de Renault. Dat is in ieder geval al bijzonder, want dat zie je in het land van de T6 niet veel. Voordelen: er is een 125 pk sterke DCi diesel die voldoet aan de Euro 6 norm. De bus heeft standaard airbags voorin, parkeerhulp achter en het Sound en Airco-pakket. Aan elke kant een schuifraam plus een raam in de achterklep of achterdeuren. Voor het bedrijf was het belangrijk dat je met de aangeboden bus ook op pad kunt zonder er iets bij te hoeven kopen. Het wil een complete bus neerzetten, geen lokkertje. Natuurlijk zijn er diverse opties, maar zonder kan ook. Sterker nog, je kunt de standaardbus desgewenst ook verder uitkleden. Ben je nog goedkoper uit. Doe je dat niet dan staat er zo’n 40.000 euro op het prijskaartje in Duitsland. Dat is dus exclusief bpm.

Kompanja

Zitten, koken, slapen

Met zijn vieren, of alleen als je moet werken. Bij regen, of in de file. De zitgroep past. Opbergen doe je alles in het smalle kastje aan de zijkant. Dat heet hip een Sideboard. Hier zit ook de elektrische installatie achter verstopt. Over de banken zitten wasbare hoezen, handig. De bodem ziet er mooi uit en voelt op blote voeten lekker aan.

Het keukenblok staat in de schuifdeur. Zo heb je niet het gevoel dat je binnen staat te koken. De tafel is goed opgeborgen en toch altijd bij de hand. Je zet hem aan je keukenblok als je daar meer ruimte nodig hebt of onder je luifel buiten als je daar eet. De 35 liter koelkast is van buitenaf te bereiken. Je hoeft niet steeds de bus in voor je koude drankje. Zelfs met uitgeklapt bed, de koelkast is bereikbaar voor je ontbijtspullen. Ook de kraan is zo binnen en buiten te gebruiken. De douche is ook aan te sluiten aan de achterkant van de bus.

Kompanja keuken

Het bed is 2 meter lang. Afhankelijk van de gekozen hoeveelheid aan kasten is het 1,28 of 1,68 meter breed. In het eerste geval heb je aan beide kanten van het bed een kast. Helemaal geen kast kan ook nog. Het opzetten of inklappen is snel gedaan. De lattenbodem en de matrassen zijn zeer comfortabel. Kies je voor een slaaphefdak dan is ook daar een bed in te vinden. Bedmaat 1,35 bij 1,95. Zonder bed zorgt het hefdak voor een flinke bak meer ruimte in je bus.

Garage

Het bed ligt hoog. Dus met veel ruimte eronder voor al je spullen. Zelfs spullen met een lengte tot 3,5 meter passen (bij maximaal 60 bij 30 centimeter). Ook je toilet schuif je zonder problemen onder de bank. Optioneel is een uitschuifla. Zet daar je bagagekisten op en je kunt ze met één hand aan de achterkant naar buiten trekken. Zo is alles wat erin zit altijd gemakkelijk en snel bereikbaar.

www.kompanja.de


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *