Boxstar Plus

Knaus Boxstar Plus

Als het ietsje meer mag zijn dan moet je eens gaan kijken naar de nieuwe Boxstar Plus buscamper. Dit actiemodel heeft namelijk van alles meer, gewoon standaard. Een luxe limousine met keuken, bad, woonkamer en bed die in twee uitvoeringen, als Street 600 met een tweepersoonsbed dwars en als Lifetime 600 met twee enkele bedden in lengterichting achterin, met een lengte van 5.99 meter in de showroom staat.

Boxstar Plus: bruin is het nieuwe zwart

Het eerste wat je ziet is de buitenkant. Die heeft twee kleuren. Misschien niet ieders smaak, maar het staat hem best mooi en maakt hem in ieder geval bijzonder. Aan de binnenkant heeft hij van alles alleen maar het beste. En altijd net iets meer dan je nodig hebt. Zo is er de vloer in Yacht-stijl, hebben alle fronten van de meubels elegante hoogglans en zijn de wanden bekleed met leer. All Inclusiv zeg maar. Dat zie je ook als je achter het stuur zit. Een stuurwiel bekleed met leer, chromen accenten bij de klokken en bronzen accenten bij de sierelementen. En natuurlijk de heerlijk zittende pilotenstoelen in leer-Alcantara.

Boxstar Plus interieur

Een niveau hoger

De Plus uitvoering combineert de praktische kant van compacte afmetingen, een hoge wendbaarheid en zijn multifunctionele inzetbaarheid met luxe en comfort die je normaal moet zoeken in een klasse hoger. Dit is samengebracht in de Boxlife Plus. De bruine buitenkleur. de oranjekleurige accenten en de zwarte lichtmetalen wielen maken er een zeer opvallende verschijning van. Een nekkentrekker van een buscamper.

Zowel de Street 600 als de Lifetime 600 zijn 5..99 meter lang, 2.05 meter breed en 2.58 hoog. Ze hebben vier zitplaatsen met gordel en drie slaapplaatsen. Het leeggewicht bedraagt 2940 kilogram, waarmee het laadvermogen op 560 kilogram uitkomt bij een max toelaatbaar gewicht van 3500 kilogram. De extra’s in de Plus nemen echter wel al een deel van dit laadvermogen voor hun rekening. Je mag er 3000 kilogram mee trekken.  Voor de verwarming zorgt een Truma Combi 4. Het tweepersoonsbed achterin de Street heeft een afmeting van 194 bij 140 centimeter. Kies je voor de enkele bedden van de Lifetime dan zijn de afmetingen 190 bij 85 centimeter en 205 bij 85 centimeter. Van de dinette kan dan nog een bed gemaakt worden van 160 bij 60 centimeter. In de Street zit een koelkast met 90 liter inhoud, de Lifttime moet het met 65 liter doen. Drie pitten om op te koken.

Boxstar Plus slapn

Onder de kap vinden we de bekende 2.3 liter Multijet diesel met 130 pk / 96 kW, voorzien van een roetfilter en vallend onder Euro 5+. Betaal je 1450 euro meer heb je de versie met 150 pk en voor 3850 euro meer zelfs de 3 liter met 180 pk / 130 kW. Er is nog een hele lijst van bij te bestellen extra’s. Zo heb je voor 183 euro mee elektrisch inklapbare spiegels, voor 157 euro een dieseltank met een inhoud van 120 liter en voor 499 euro een fietsenrek voor twee fietsen om maar eens wat te noemen. Er is ook een Fiat- en een Funlinepakket te krijgen. Hij is standaard uitgerust met ABS, ESP en Hillholder. De ramen zijn elektrisch evenals de centrale vergrendeling. De AGM huishoudaccu heeft 95 Ah.

De Boxstar Plus 600 Street is er vanaf €69.114,-; de Boxstar Plus 600 Lifetime staat voor €71.147,- in de prijslijsten.

Boxstar plus zithoek

www.knaus-campers.com


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *