Kepler Sixty

Kepler Sixty is Amerikaanse retro

Naast de bestaande Kepler Six komt er nu ook een Kepler Sixty. Heerlijk retro op zijn Amerikaans. De kleurstelling rood/wit is doorgetrokken tot in het interieur. Zelfs het tentdoek is rood. Chromen accenten blinken je tegemoet.

Op naar Woodstock

Door zijn bi-color uiterlijk lijkt hij op de California van VW, die heeft dat namelijk ook. Bij Westfalia trekken ze deze kleuren helemaal door in het interieur. Je ziet het rood-wit ook terug in de leren bekleding en in de meubels met afgeronde hoeken. Aan de buitenkant een sixty sticker en chroom-accenten aan de voor- en achterkant, deurklinken en knipperlichten. Achter vallen de luchtinlaatroosters op. Strepen die we kennen van de vroegere luchtgekoelde VW’s. Hang er een Eriba Rockabilly achter en op naar Woodstock.

Westfalai Sixty interieur

Het tentdoek van het hefdak is eveneens in rood uitgevoerd. De indeling is de klassieke bekende keuken en kast aan de bestuurderskant. De keuken heeft twee pitten, een wasbakje en een kraan. Verder vind je hier een keukenkastje, kledingkast en een koelbox. Ook hier zien we chroomaccenten op de deuren. De bank achterin zit vast in rails en is voor twee personen. Je kunt er een bed van maken. Samen met de slaapplekken in het hefdak – met Froli-systeem – heeft de Sixty slaapplaatsen voor vier personen. Die kunnen rond de tafel – die aan het keukenblok hangt – gaan zitten. Standaard heeft de Sixty een standkachel op diesel en 150 pk onder de kap.

Westfalia Sixty cockpit

www.westfalia-mobil.net


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *