Karmann Mobil 2016 Jump

Karmann Mobil heeft alle maten

Karmann Mobil is de buscamper van Eura Mobil. Nog niet zo lang geleden in het nieuws met de nieuwe compacte Colibri op basis van de Renault Trafic. Andere modellen van Karmann zijn de Dexter en de Davis, met de Dexter Jump! en Davis Go! als basic-uitvoeringen daarvan. We zien bij Karmann naast de Renault Trafic (waarvan mijn Mac van mening blijft dat dat met twee effen moet, zucht) ook buscampers met de Renault Master, Fiat Ducato, Ford Transit en Mercedes Sprinter, dat is de 590, als basis. Heel wat te kiezen dus.

Nieuw interieur voor Davis Jump!

De Davis Jump! krijgt een duidelijke opwaardering. Het interieur is twee-kleurig en daarmee hetzelfde als dat van de Davis zonder de hippe toevoeging. Witte kastkleppen met daarin mooi afstekende chromen sierstrips. Verschil tussen de beide uitvoeringen: de Davis kreeg ook andere meubels, de Jump! niet. In de Jump! zien we nu echter ook een keukenblok met een wit werkblad. In Duitsland blijft hij 34.990 euro kosten. Hier komt daar de bpm van rond de 10.000 euro nog bovenop.

Karmann Mobil 2016 Jump interieur

Karmann Dexter Go! 540 lekker kort

Lekker vol met vanalles en nog wat waardoor je de uitrusting best hoogwaardig mag noemen en toch ook lekker kort. Met 5.54 meter lengte past hij overal. De 540 heeft de Master als basis en achterin een opklapbaar tweepersoonsbed. Een vierpersoons-zithoek, 80 liter koelkast, 125 pk en een doucheruimte met wastafel. Twee huishoudaccu’s, buitenverlichting, elektrische opstap, verwarming, geïsoleerde en verwarmde afvalwatertank. Je kunt er dus ook in de winter prima mee op pad. Vanaf prijs in Duitsland voor deze Karmann 40.990 euro.

Karman Mobil 2016 Go

Karmann Mobil 2016 Go 540

Maatje groter Dexter Go! 580

De 580 is een maatje groter. Ook hij heeft een verwarmde afvalwatertank en de dingen die we hierboven bij de 540 noemen. De koekast is groter, hier een 156 liter koelkast. Ook de 580 heeft 2 x 75 aH accu’s voor het campergedeelte. De verwarming kan optioneel ook op diesel. Ook met de 580 is een wintersportvakantie prima te doen dus. Dat heeft ook te maken met de goede isolatie. De 5.99 meter lange 580 heeft ook een fijne doucheruimte met wasbak. Klap het tweepersoonsbed achterin op en je hebt een zee aan bagageruimte. Hij is er in Duitsland vanaf 38.990 euro.

Karmann Mobil 2016 580 interieur

Karmann Mobil 2016 Dexter

www.karmann-mobil.de


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *