Karmann-Mobil Dexter 590

Karmann-Mobil heeft de kleine Colibri op basis van de Renault Traffic en de modellen Dexter en Davis met ook nog een basic-versie van deze twee onder de naam Jump! Tot nu toe hadden die de Ford Transit of Fiat Ducato als basis. Nieuw is de Dexter 590 die de Mercedes Sprinter als basis heeft

Dexter 590 iterieur

Sprinter voor twee

Luxe en comfort voor twee, of je nu een korte trip maakt of lang op pad gaat. De flexibele indeling van de 590 met zogenaamde Bartisch, grote natte cel en heerlijk ruim bed achterin, de efficiënte isolatie, de garage onder het op te klappen bed en de hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat je niks tekort komt. De Sprinter is nieuw in het aanbod van Karmann-Mobil. Karmann is een bekende naam in de branche. Honderd jaar geleden maakte men al koetsen onder deze naam en de samenwerking met Volkswagen heeft veel moois opgeleverd. Sinds 2005 maakt Karmann onderdeel uit van de Trigano groep en kregen de campers de Ducato als basisvoertuig.

Dexter 590 indeling

Luxe en comfort

De indeling van de nieuwe 590 op Sprinter basis is prima geschikt voor twee. De ruime natte cel is voorzien van douche, toilet en wastafel en staat tussen het bed en de keuken aan de chauffeurskant. Er tegenover een ruime koelkast en de hangkast. Er zo blijft veel ruimte over en dat geeft het geheel een prettig voelend ruim aanzicht. Het bed achterin staat dwars en is op te klappen. Zo creëer je een flinke bagageruimte voor de grotere of langere spullen. De Dexter is voorzien van een Truma-Combi 6, grote watertanks (100 en 120 liter), twee huishoudaccu’s en een verwarmde afvalwatertank. Wat betreft het interieur is er keus uit drie verschillende designs. In Duitslang gaat hij 57.990 euro kosten. Hier zal hij de 70.000 aantikken.

www.karmann-mobil.de


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *