Jubileum Twin 600 SPT

Adria maakt van haar 50ste verjaardag een mooi feestje. Er is een speciale jubileumcollectie uitgekomen, allemaal in het zilver. Zo zijn er twee zilveren Matrix uitvoeringen, twee Altea caravans en een Adora caravan. Maar, we zijn hier op buscamperpassie. Dus we kijken alleen naar de Jubileumversie van de Twin 600 SPT buscamper.

Volle Twin van Adria

Geheel in het zilver, tot de bumpers aan toe. Nieuwe graphics op de zijkant, 16 inch aluminium velgen, een glanzend zwarte grill die lekker smoelt, donker getinte Adria ramen, Led dagrijverlichting. Een nieuw interieurontwerp met de naam Titan met witte kastkleppen, nieuw vloervinyl, Black Elegant bekleding met kussens, het Prestige-pakket, mogelijkheid voor een derde bed, elektrische vloerverwarming en een lcd-houder. De opgesomde zaken horen bij het 50 jaar Silver Collection pakket en krijg je er bij. O ja, dan zijn we de brandblusser, de decoratieve kussens, de centraal geplaatste bekerhouder en het feit dat je de 2.3 liter 130 pk onder de kap krijgt nog vergeten.

Wil je helemaal de blits maken dan pak je er het optiepakket ook meteen bij. Lederen stuurwiel en versnellingspook, radiobediening op het stuurwiel, dead lokkig, donker getinte koplampen,alu skidplate, tecno dashboard, elektrisch inklapbare buitenspiegels, dakdragers en een matrasovertrek. Je hebt het dan wel over een volle bus. Kost geen 63.729 euro inclusief btw en bpm, maar mag weg voor 59.900 inclusief btw en bpm. Dat is een verjaardagkado van 3829 euro.

www.adria-mobil.com


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *