jehnert

Jehnert voor perfect geluid in je bus(camper)

Muziek met een goed geluid in je (bus)camper kun je gerust aan Jehnert Sound & Design overlaten. Het is niet voor niets dat ze bij Ford en Westfalia standaard voor dit merk kiezen. Op de komende CMT beurs in januari komen ze met een aantal nieuwtjes.

Jehnert upgrade voor Ford Vans

jehnert 1In de nieuwste modellen van de Tourneo en de Transit luister je vanaf nu met nog meer plezier naar je muziek. Daarvoor zorgen twee soundmodules in de A-stijlen. Stijlvol, weggewerkt en met een kunstleren bekleding vallen ze amper op. De set bestaat verder uit twee Power-Woofers in de deuren voor een lekkere bas. Ook voor de midden- en hoge tonen zijn twee speaker weggewerkt in de cabine. Een geluidsbelevenis waar we wel over kunnen schrijven, maar die je eigenlijk gewoon eens moet ervaren.

Power Soundpakket voor Westfalia

Ook in de Westfalia Mugget, die de Ford Transit Custom als basis heeft, is het genieten. Een speciaal voor de cabine van dit model gemaakt twee-weg systeem zorgt voor een hoge geluidskwaliteit. Daarvoor komen in de plaats van de standaard luidsprekers twee 165 mm Jehnert Power Woofer in de deuren en twee 26 mm Softdome-Neodyme hoge tonen speakers in de A-stijlen. Onder het keukenblok achterin past tenslotte de optionele subwoofer om het compleet te maken. Voor de aansturing zorgt een digitale 5 kanaals versterker die een eventuele verdere uitbreiding van het systeem achter in het woongedeelte mogelijk maakt.

Subwoofer op maat voor VW en buscampers

jehnert 2Meteen twee plug & play subwoofer-systemen van Jehnert die perfect in je buscamper passen. Voor de VW T5 en T6 is er een op maat gemaakte Basreflex subwoofer. Voor de lekkere lage tonen. Ze zijn extreem compact met de maten 189 bij 340 bij 310 (hxbxd). En daarmee uitermate geschikt voor montage onder de bijrijdersstoel. Natuurlijk kan hij ook op een andere plek en in elk ander merk bus. Plaatsbesparend voor in alle bussen in de wielkast-subwoofer. De vorm past perfect op je wielkast en neemt daardoor amper extra plek in beslag.

Geluid en Plexiglas

De nieuwe PleXbox-serie combineert perfect geluid met iets om naar te kijken. Plexiglas als voorkant en verschillende kleur-effecten zorgen voor een mooi stukje design. Eventueel ook nog te combineren met LED verlichting. Veel keus in vorm en afmetingen en daardoor altijd passend in jouw bus. Nieuwsgierig geworden? Ga het allemaal bekijken maar vooral beluisteren op de CMT in Stuttgart. Jehnert is te vinden in hal 5 stand C 02.

www.jehnert.de


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *